”Enpartistatens dagar är räknade”

Het debatt i kvällens Eftersnack

NYHETER

Det var dags för den sista debatten före valet på söndag. Och läsarna hade olika åsikter om vem som gjorde bäst ifrån sig.

– Allians - annars går Sverige under, tyckte starsplash.

– De verkar trivas tillsammans, men det gör FC Z också, skrev alliansfri om högerblocket.

”Göran är sååååå trött. Göran kan säga vad som helst. Är så trött på karln. Behöver jag säga mer. Alliansen är svaret” menade Kirp. ”Enpartistatens dagar är räknade” skrev jan fredriksson.

”Alliansen har ju iallafall en...allians. Vänstern har ju inte ens en öppning för samarbete” skrev bjorne.

”Väljer du FCZ eller landslaget?”

Andra var inte lika imponerade av högerblocket. ”Väljer du FC Z eller landslaget?” undrade alliansfri. ”S, Mp och V har vid varje budgetförhandling visat att man klarar av att komma överens om en politik som har gjort Sverige till ett land som ligger i topposition i Europa. Vad vet vi om alliansen? De verkar trivas tillsammans, men det gör FC Z också. Det betyder inte att de kan prestera. Skulle du bänka Fredrik Ljungberg och ersätta honom med en oprövad amatör??”

”Göran P har avgjort. Tack Göran, Tack Lars, Tack Peter. Ni visade skillnaden ikväll. Sverige ska fortsatt vara solidariskt och miljömedvetet. Jag tror ingen missade det” skrev eckero.

”Varför avbryter programledarna Göran P? Det är helt sanslöst. Varför låter dom aldrig Göran Persson att tala till punkt. De borgerliga partiledarna får gaffla hela tiden. Speciellt Lars Nixon Leijonborg...” menade Retros.

”En hundralapp hit, en femtiolapp dit”

Det fanns också en viss uppgivenhet och trötthet hos vissa läsare. ”En hundralapp hit, en femtiolapp dit, lite skatteväxling, sänkt skatt här, höjt bidrag där blablabla...” skrev Canna Bizplantha

Sandra Wejbro