Singel-Hanna: ”Hinner fantisera mycket under den timmen”

NYHETER

Det hade varit så enkelt. Jag hade kunnat ta tag i hans hand. Eller hans lår. Fan det hade räckt med hans tröja. Men i stället står jag hela konserten och känner hur hans arm snuddar min. Hur han trots värmen luktar gott.

Ser i ögonvrån hans turkosa Nudie t-shirt. Och att hans axel når en bit över min. Hinner fantisera mycket under timmen vi står så där tätt det bara är ok att göra på krogen eller i tunnelbanan. Försöker till och med se om han har nån ring men armen döljs av en jacka.

Mogwai hade kunnat bli vårt band. Vi hade kunnat dränka oss i dess hypnotiserande elektroniska sound varje natt. För att tre år senare bjuda in dem för att spela på vårt bröllop. Där det glatt skulle konstateras att det var en himla tur att jag tog emot biljetten till Berns den där kvällen i september, i stället för att äta varma mackor hos vännen vid Telefonplan.

Men när Berns stänger åker jackan på. Och Mogwai förblir bandet vars sköna spelning gjorde mig döv. Åker hem själv för att roa mig med min nya laptop. Visst, det är grymt kul med teknikprylar. Men allt är ju relativt.

Jävla kille att inte ta initiativ.

Singel-Peter: ”Han undrar om jag hittat någon att para mig med”"

ARTIKELN HANDLAR OM