Äntligen helg med Carolina Gynning

NYHETER

Varje vecka ger Aftonbladet Stockholm dig sköna idéer om vad du kan göra i helgen.

Namn: Carolina Gynning. Ålder: 27. Yrke: programledare, konstnär och modell. Bor: Malmö och Paris – men just nu på hotell i Stockholm. Familj: Pappa Max, mamma Agneta, lillasyster Andrea, lillebror Pontus, hunden Charlie. Tjänar: 251 300 kronor (2004).

Carolina Gynning 27, konstnärinna, modell och programledare för ”Förkväll” i TV4. Vad gör du i helgen?

Fredag

Jag jobbar med ”Förkväll” och klockan är väl runt 20.00 när allt är klart. Sedan börjar jag ladda upp för att festa. Jag går hem för att svida om och duscha, tar på en festblåsa och sedan är det dags att fira. Jag, Kayo, vår inredare och några bögar drar till Bistro Jarl och Riche och sedan avslutar vi på Plaza. Det blir ingen korv innan jag åker hem, sånt har jag slutat med. Jag tar en Coca-cola light på 7-Eleven i stället.

Lördag

Jag sover ut ordentligt innan jag gymar och bastar på hotellet där jag bor för tillfället. Sedan blir det en lång promenad runt Årstaviken och någon fika på vägen. På kvällen kör det igång igen. Jag ska käka middag på Teatergrillen tillsammans med två vänner och sedan får vi se. Jag har väldigt mycket energi för tillfället. Jag tror att det lutar åt Nox innan vi går vidare till Café Opera.

Söndag

Jag sover ut och käkar sedan brunch på Källhagen som jag verkligen gillar. Brunch är bra, inte minst för att få höra skvallret från kvällen innan. Sedan blir det en lång promenad på Djurgården. På kvällen softar jag ordentligt med fyra dvd-filmer. En ny vecka med "Förkväll" väntar och det ser jag verkligen fram emot.

Här hittar du haken

Fler helgtips:

ARTIKELN HANDLAR OM