”Blir packade i fotostudion”

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll?

NYHETER

Bingo Rimér, 31, entreprenör:

Foto: SVEN-OLOF ENGLUND
När Bingo Rimér får välja vill han dansa och dela på ett helrör.

Efter jobbet möter jag upp min polare Sumo. Vi åker till Amida kolgrill på Folkungagatan och beställer varsin Mixtallrik med extra mycket tzatziki.

Vi dricker cola light och tar en kaffe efter maten.

Sen drar vi hem till mig. Jag måste ta en dusch och byta om. Vi drar sedan ner till Boule berså och hänger lite innan de stänger för säsongen.

Där dricker vi två öl var och softar. Sen kommer vi på att vi har kört bil så då måste vi ta en taxi till stan (vi lämnar bilarna där).

Vi ringer Top cab och drar vidare till Ya ya-studion och hälsar på Filip. Han har alltid fredagsfest i sin fotostudio och på vägen handlar vi lite groggvirke, cigg, toapapper och mjölk som Filip har skrivit till oss i ett sms att han behöver. Där hänger vi runt ett tag och blir ganska packade.

Sen ringer vi en stor taxibil och åker ner till Solidaritet. Nu är även min fru och ett helt gäng med men som tur är så kan vi glida in med vaktchefen Calles hjälp. Där dansar vi och delar på ett helrör med Redbull.

Jag betalar inte.

Till slut drar vi hem med en taxi och jag springer in på Seven Eleven och köper cigg till frugan och en mjölk. Sen är pengarna slut.

Notan

Sofia Larsson