Helena & Zlatan nya Posh & Becks?

Foto: AP och MATTIAS CARLSSON
NYHETER

Kan Zlatan och Helena konkurrera ut Becks och Posh som det hetaste fotbollsparet? Likheterna är i alla fall många.

Både Zlatan Ibrahimovic och David Beckham har valt att leva tillsammans med självständiga, starka och modeintresserade kvinnor.

David och Victoria Beckham är ännu det mest kända fotbollsparet i världen. De drar in miljontals kronor via reklam och är förebilder för kvinnor och män i alla länder.

David Beckhams personliga förmögenhet beräknas till 850 miljoner kronor och paret lanseras som ett varumärke.

Beckhams letar hus i Los Angeles

Familjen Beckham har sin bas i huset i England, Beckingham Palace kallat. Huset är byggt som en medeltida borg, komplett med vindbrygga och torn. Paret har dessutom ett hus i Madrid, eftersom David spelar i Real Madrid, och uppges också leta hus i Los Angeles.

Victoria och David gifte sig den 4 juli 1999 och de hade ett gigantiskt, stjänspäckat bröllop. Senare samma år föddes sonen Brooklyn, som följdes av sönerna Romeo som föddes 2002 och Cruz som föddes 2005.

"Victoria styr David med järnhand"

Victoria Beckham är mycket modeintresserad och har hjälpt sin make med hans kläder och look. Elaka tungor hävdar att Victoria styr sin makes klädval och stil med järnhand.

Paret Beckham har alltid varit mycket öppna med sin kärlek och gärna ställt upp i tidningar och tv och talat om sin familjelycka.

Helena och Zlatan höll kärleken hemlig

Och här ligger den stora skillnaden gentemot Zlatan och Helena Seger. Trots att paret varit kära och träffats i fyra år var det först för ett år sedan som de visade sin kärlek öppet. Trots det har båda undvikit att bli fotograferade tillsammans eller överhuvudtaget kommentera sitt förhållande. Känt är i alla fall att paret nu bestämt sig för att hyra ett hus vid Comosjön strax utanför Milano. Villan är värderad till 90 miljoner kronor och det kommer att finnas gott om plats för paret och deras son Maximilian.

Hjälper Zlatan med stilen

Liksom Posh är Helena en stark och självständig kvinna som hade en egen karriär som marknadschef innan hon träffade sin fotbollstjärna. Modeintresset har de också gemensamt. Helena Seger uppges älska att shoppa och även hon har hjälpt sin partner att uppdatera looken. Förra hösten fotograferades hon och Zlatan när de var på shoppingrunda bland exklusiva märkesbutiker för män i Milano. Liksom Posh gillar Helena att synas och klär sig därefter. Men om de ska kunna konkurrera med Posh & Becks måste de nog öppna sig lite mer för omvärlden.

Likheter Victoria Beckham- Helena Seger

Anna Lindström