Singel-Peter: ”Hon ville ha sex med mig – på toaletten”

NYHETER

Det skulle ju inte bli såhär.

Hon säger det, mest till sig själv, när hon reser sig ur sängen. Hon tar på sina kläder och ber mig följa henne ut från hotellet. Jag undrar vad hon menar med ”såhär” och hon förklarar att hon lovat sig själv att inte följa med mig hem, men att hon, så fort vi sågs på nattklubben i går, visste att hon skulle göra det i alla fall. Hon ler och säger att det var härligt att träffas igen. Ute skiner söndagssolen och vi promenerar några kvarter innan det är puss och hejdå.

Jag väcker min kompis och hans tjej för att äta thailunch och summera Skånehelgen innan vi sätter oss i bilen till Stockholm. Vi pratar om hur kul det var att köra folkrace i går, att vi borde göra det igen, snart. Vi snackar om kvällen, om den påflugna tjejen som ville ha sex med mig på toaletten och hur vi fick hjälpas åt att mota bort henne, och om hur chanslös jag var på den lilla söta blondinen när jag plockade fram mina gubbiga bugg-moves på dansgolvet.

Och förstås om tjejen jag sov med.

Ni hade lite äktenskapstycke, säger min kompis tjej. Äsch, säger jag, det var bara onödigt. Hon var ju redan ett avslutat kapitel.

Det är ju, som alltid, någon annan jag vill ha.

Singel-Hanna: ”Jag är som Paris – firar kvällen med hångel”