Äntligen helg med Ville Niskanen

NYHETER

Varje vecka ger Aftonbladet Stockholm dig sköna idéer om vad du kan göra i helgen.

Foto: David Bergström
Namn: Ville Niskanen. Ålder: 18. Bor: I lägenhet i Jakobsberg. Familj: Singel. Yrke: Studerar andra året på sång- och artistlinje. Inkomst: Studiebidrag.

Ville Niskanen 18, nykläckt artist från årets ”Idol”-omgång. Har redan fått både genombrott och skivkontrakt. Vad gör du i helgen?

Fredag

Jag är bjuden till tävlingen Drag Queen of the Year på Street. Så planen är att jag ska äta och dricka gratis under kvällen och snacka med folk. Jag känner i och för sig ingen, men jag kommer sitta med Carolina Gynning och hennes sällskap så det blir nog bra. Sedan blir det efterfest på White Room. Jag har aldrig varit på något Stureplanställe förut – jo förresten, Kharma en gång. Jag får en massa inbjudningar nu. Mycket har förändrats efter ”Idol”, kan man säga.

Lördag

Jag åker till Göteborg för att repetera inför ”Bingolotto”. Jag vet knappt var den staden ligger. En vanlig lördag hade jag gått på Lino i Gamla Stan. Det är en gayklubb som jag gillar. Jag är typen som tar en drink och snackar med folk. Med lite mer promille i kroppen kan det hända att jag dansar, men det är inte min bästa gren. Jag brukar inte ha så roligt på heteroställen. Om man är sig själv på såna ställen uppskattas det inte alltid. Lino har öppet till 03, och ibland brukar det bli efterfest hemma hos någon.

Söndag

Den här söndagen uppträder jag i ”Bingolotto” och gör intervjuer. Vanliga söndagar brukar börja med att jag vårdar huvudvärken från kvällen före. Ibland blir det en fika – helst på Copacabana vid Hornstull eller på Chokladkoppen i Gamla Stan. Jag vet, det är också ställen med gayprägel, men jag tycker helt enkelt om att umgås med människor som är gay. Sedan brukar jag ta det lugnt hemma och försöka plugga lite.

Här hittar du haken

Fler helgtips

Sammanställning: Dan Panas, Aftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM