Vittnen: " Vakten var mycket aggressiv"

Kallade Anna Sjödin "hora" och "fitta"

NYHETER

På eftermiddagen på rättegångens andra dag vittnade två kroggäster om vad de sett och hört på Crazy Horse. Enligt bägge två var Babak Jamai mycket aggressiv mot Anna Sjödin och kallade henne upprepade gånger "hora", "fitta" och "subba".

Först ut att vittna efter lunchuppehållet var Anna Sjödins sambo Thomas Hartman. Han berättade att han var helt oförstående till varför vakterna gav sig på Anna Sjödin.

- Jag frågade vakterna vill flera tillfällen varför de använde så mycket våld, men de vägrade svara.

Thomas Hartman berättade vidare att Anna Sjödin inte kan ha fått tillfälle att använda något våld mot någon eftersom hennes händer var uppbrutna mot ryggen hela tiden.

En annan kvinnlig gäst, som inte kände till Anna Sjödin eller befann sig i sällskap med henne, berättade att Babak Jamai uppträtt mycket aggressivt.

- Vi satt vid samma bord som Anna Sjödins sällskap eftersom det inte fanns några andra sittplatser. Jag ser när Anna går till en kille för att hämta något tror jag. Då kommer Babak Jamai dit och är väldigt aggressiv och skriker " Ut, ut härifrån!". Han är väldigt högljudd och tar fram en batong, och sedan kommer två vakter till för att hjälpa honom att ta ut henne. Jag hörde inte Anna Sjödin skrika något tillbaka. Hon såg skärrad, frustrerad och rädd ut, sade vittnet.

En annan kroggäst vittnade sedan om hur han sett och hört Babak Jamai vid entrén skrika en mängd könsord och liknande till Anna Sjödin.

- Jag blev väldigt förvånad över att en vakt kunde bete sig så, sade han till rätten.

Anna Lindström

ARTIKELN HANDLAR OM