Välj rätt klubb för just dig

NYHETER

Trots att jag inte är superstar-dj med ett fräckt artistnamn på engelska så har jag en hel del erfarenhet av att ”spela skivor”. Japp, jag har dj:at i nästan två år på en de flesta stora klubblokaler i Malmö och Stockholm. Jag har aldrig gjort någon grej av att jag är tjej och spelar, av den enkla anledningen att jag tror att de problem man stöter på bakom skivspelarna är könsblinda. Som i fredags, efter fem minuter, när en kille kommer fram och frågar om han kan kolla igenom bland mina skivor. På frågan ”varför?”svarade han att han ”vill kolla vad du har för något!”.

Alltså, vem gör sånt? Fatta vad sjukt, självklart får man inte det. Det är typ det mest ohyfsade och sjuka man kan be om. Detta händer mina dj-kompisar som är män också. Och folk som önskar låtar, don’t get me started. Typ ”det är lite mycket elektroniskt nu, jag föredrar lite skrangligare, typ Broder Daniels första skiva.” eller klassikern ”Har du något med Shakira?”.

Det är därför man ska göra medvetna klubbval nuförtiden, läsa våra guider, så man hamnar där man hör hemma och slipper få dj:n att vilja hänga sig.

Margret Atladottir

Allt om Malmö

Tidigare krönikor:

Snyggingarna gömmer sig

Lady in reeeed

Natacha Peyre är min dubbelgångare

”'det är lite mycket elektroniskt nu, jag föredrar lite skrangligare, typ Broder Daniels första skiva'”