Hon pekas ut som "Svennis" nya flickvän

Foto: ELIRAN AVITAL
NYHETER

En blond mystisk kvinna har pekats ut som "Svennis" nya kärlek.

Nu har hennes identitet avslöjats.

Det är svenskan Katarina Huss, 43.

– Ja, det är jag som syns på bilderna, säger hon till aftonbladet.se

Stjärntränaren Sven-Göran Eriksson, 58, fångades nyligen på bild när han var på resa i Mellanöstern tillsammans med en vacker blondin vid sin sida.

Det var i onsdags som bilderna togs i Tel Aviv. Hon var klädd i en sexig, svart klänning, en sjal och en festlig handväska. Han var klädd i en mörk kostym och hade skjortan lite uppknäppt.

Svennis bjöd den yngre kvinnan på en lyxig middag i Tel Aviv. Paret ska sedan enligt tidningen People ha övernattat på ett femstjärnigt hotell.

– De kunde inte hålla händerna borta från varandra. De kunde inte sluta röra vid varandra, skratta och prata. De såg ut att vara nykära. Hon var uppenbarlingen imponerad av hans charm, säger ett vittne till People som snabbt pekade ut skönheten som "Svennis" nya kärlek".

Trebarnsmamma från Lidingö

Tidigare har Svennis under en lång tid haft Nancy Dell´Olio men nu ser det alltså ut som som "Svennis" har en ny kärlek.

Katarina Huss, 43, är trebarnsmamma och bor på Lidingö. Hon är sedan många år anställd på SAS i Sverige och nu arbetar hon som informatör där.

När aftonbladet.se ringer till henne vid sju-tiden på morgonen för att få en kommentar, har hon fullt upp med de morgonbestyr som de flesta föräldrar står i.

– Jag har inte tid att prata nu. Vi ska alldeles strax iväg till skolan, säger hon medan barnen stojar i bakgrunden.

Jag ringer angående din relation till Svennis.

– Jag vill inte ge några kommentarer om det.

Men är det du som är på bilden?

– Ja, det är jag, säger hon och skrattar lite.

Susanna Vidlund