Så opererade sig kändisarna!

Bildextra: Då – och nu

NYHETER
Carola slätades ut Carola har injicerat botox i pannan och vid sidan om ögonen för att släta ut rynkor. Även tänderna har fixats, de spetsiga hörntänderna är borta och en porslinfasad har gett ett jämnare leende.
Ljusterapi Annika Ljungberg, sångerska, testade ljusterapi mot rynkor.
Tätare frisyr Sångaren Magnus Carlsson har fixat frillan med en hårtransplantation.
Större läppar Modellen Victoria Silvstedt har både förstorat brösten och läpparna.
Foto: Kanal 5, GBGVIP.SE
Vann större bröst ”Big Brother”-vinnaren Jessica Lindgren berättade under sin tid i huset att hon ville bättra på vad Gud givit henne. Sagt och gjort – 50?000 kronor av vinstpengarna gick till nya bröst. Varje bröst utökades med 400 gram. ”Ganska stort men jag tog det som kändes bra”, sa Jessica till Aftonbladet efter operationen.
Sångerskan Anna Book valde att fettsuga buken och insidan av låren. Hon har även förminskat brösten.
Foto: Marcus Ericsson, Peter Kjellerås
Zlatan trollade bort sin glugg Zlatan Ibrahimovic har opererat bort ett födelsemärke och trollade bort gluggen mellan framtänderna. ”Att fixa tänderna blir allt vanligare. Nu är det helheten som betyder något. Det spelar ingen roll om du har en vältränad kropp om du har dåliga tänder”, säger plastikkirurgen Ulf Samuelson.
Mer hår Christer Sjögren fixade tätare hårsvall.
Större bröst Dokusåpabrudarna Carolina Gynning (t.v.) och Olinda Borgren (t.h.) har förstorat brösten. Carolina har dessutom testat botox.
Botox Runar Sögaard tog hand om kråksparkarna med Botox.
Fixade ”rullgardiner” Björn Skifs opererade ögonlocket. ”Det är ett släktdrag som gör att rullgardinerna håller på att åka ner. Min far gjorde samma ingrepp, han såg knappt någonting. Det här är mycket skönare och har inte så mycket med skönhet att göra.”
ARTIKELN HANDLAR OM