Singel-Hanna: ”Så bra sex man bara kan ha med vissa”

NYHETER

Skriver en lapp när jag går. Det oväntade återseendet har varit över all förväntan. Avskedet skulle därför bli avskyvärt. Känner att jag inte klarar det och är redan på flygplatsen när han ringer.

De senaste dagarna har varit vackra. J har dränkt mig i romantik och på betryggande avstånd från verkligheten har jag låtit mig dras med. En kväll lurar han mig till sin restaurang. Där lagar han sex rätter åt mig som inte ens finns på menyn. Vi står sen på 27:e våningen och hånglar mot panoramafönstret med den oslagbara utsikten.

När vi kommer hem till honom lyssnar vi på jazz, pratar och myser. Han visar förläget graffiti han målade för 12 år sen.

Det är tusentals varianter av mitt namn. Jag tycker det är så sött att jag blir generad. Sen har vi så där bra sex som man bara kan ha med vissa speciella. De följande morgnarna kliver vi aldrig upp. Vi bara duschar och lägger oss igen.

Båda vet vad som händer när veckan är över. Men ingen av oss har nämnt det. Det svider i hjärtat när jag tittar på honom. Memorerar synen av den sovande prinsen och smyger ut. Klockan har slagit tolv och Askungen måste hem.

Singel-Peter: ”Jag lyder hennes minsta vink”