Här är fler som gjort bort sig på nätet

Se polisen som skjuter sig själv i foten inför en hel skolklass

Patrick Tribett sniffade sprayfärg i guld.
NYHETER

Läraren i Stockholm är inte ensam om att bli filmad och utlagd på nätet.

Långt ifrån.

Youtube, bubblare.se och en mängd andra sajter gör pengar på att visa nätfilmer.

En del av dem är, milt uttryckt, mindre smickrande för de inblandade.

Journalisten Cat Schwartz råkade publicera nakenbilder på sin blogg.

Det är PC World som listat de 13 mest pinsamma filmerna/bilderna som går att se på nätet. Här följer ett urval av de absurditeter som finns med på listan;

Patrick Tribett åkte fast för att sniffat sprayfärg i guld. Hans ”mug shot” hos polisen är något av ett ”gyllene” ögonblick.

Journalisten Cat Schwartz tog bilder på sig själv till sin blog, kraftigt beskurna för att bara visa ansiktet. Men hon glömde funktionen med frimärksbild i Photoshop där man kan se originalbilden. Där satt Schwartz spritt språngande naken och en hel bloggvärld kunde titta på.

BBC ska sända ett inslag om nedladdning av musik och har tagit in en expert i studion. Men den skräckslagne mannen har inte lyckats få BBC att förstå att han egentligen bara är där för en arbetsintervju. Mannen håller dock god min genom hela intervjun och klarar sig faktiskt riktigt bra.

45-årige Lee Paige, en polis som arbetar med förebygga drogrelaterade brott, håller föredrag inför en skolklass i Florida. Han betonar vikten av att inte leka med vapen men när han själv tar upp sitt tjänstevapen för att demonstrera, skjuter han sig själv i foten.

Daniel Lagerqvist