Något att sätta tänderna i

NYHETER

Trubbel på Inkonst är vad vi pratat om senaste veckan här i Malmö. Surprise, surprise. Klubbverksamheten är i allra högsta grad hotad nu när Zams bar och bistro går i konkurs.

Alltså, låt oss tänka lite på vad det här innebär. Visst, helgens klubbar (Pink Flag och Skånes Ljudpark, inte så superkul direkt) får flytta till grannarna, och helgerna framöver får spridas ut på Bergsgatan, till lokaler som inte får bidrag från kommunen och som har sina tillstånd på det torra. Zams bar och bistro har fuckat up det för stans klubbfolk.

Hur kunde det gå i konkurs? Det känns som att baren på Inkonst är någonting man verkligen vill sätta tänderna i som krögare. Fattar ni hur många som festar där varje helg? Och glöm nu inte hur det var under sommarmånaderna, hur mycket av era slantar spenderade ni där? Alla? Vem som blir nästa krögare att ta tag i baren och förhoppningsvis matsedeln är det vi ser fram emot att få veta. Vi på redaktionen (läs: jag) hoppas på någon som anställer fler bartenders/folk som häller öl i glas i alla fall.

Margret Atladottir

Allt om Malmö

Tidigare krönikor:

Jag är gammal

Alla älskar opretto KB

Välj rätt klubb för just dig

Snyggingarna gömmer sig

Lady in reeeed

Natacha Peyre är min dubbelgångare

"Trubbel på Inkonst, surprise, surprise"