Singel-Peter: ”Jag kanske ska skita i tjejer helt”

NYHETER

Men jag gillade ju dig. Hennes ord ekar fortfarande i mitt huvud.

När det för några sekunder blir lugnt på jobbet backar min hjärna ett par dagar, till ett snack med en gammal flört: När ska du sluta trassla runt? undrar hon. Tja, svarar jag, när någon jag gillar vill ha mig. Det tror jag inte på, fortsätter hon, jag gillade ju dig och du slutade inte. Nä, jag vet, det var idiotiskt, jag har tänkt mycket på det där, säger jag. Har du verkligen det, undrar hon.

Jag pratar med min analytiske lillebror om saken, han som kanske känner mig bäst av alla. Är jag en trasslig typ? Egentligen, säger han, egentligen är du inte det. Men du beter dig som en. Du kan inte ha sex med en tjej på fredag och en på lördag utan att framstå som trasslig.

Nej, säger jag, klart man känner sig som en risig snubbe då. Jag måste fan lägga om kurs. Jag kanske ska skita i tjejer helt på ett tag, fokusera på annat, tänker jag. Jag träffar ju ändå aldrig rätt. Jag säger till min bror, som avverkat sitt första Stockholms-år i mina fotspår, att jag ska ge honom ett råd. Lev som du vill, säger jag.

Bli bara inte som jag.

Singel-Hanna: ”Tackade nej till ett liv i lyx”