Hitta drömbostaden för 2,4 miljoner

Fyra alternativ med samma prislapp

NYHETER

Det är inte lätt att välja bostad i Stockholm. Vi har jämfört fyra olika drömboenden för 2,4 miljoner kronor. Vad skulle du ha valt?

Lennart Hagberg är vd på mäklarföretaget Husman Hagberg. Hans tips till den som ska satsa på ett boende är att tänka långsiktigt. Det är inte bara i arbetslivet som planering och mål behövs.

– Se det som en bostadskarriär med en plan för ditt boende. Vad är ditt mål?

Startar med en etta

Många väljer att starta sin karriär med en etta. Det är just ensamhushållen som ställer till det på Stockholms bostadsmarknad. Allt fler väljer att bo ensamma längre upp i åldrarna.

– Om inte så många skilde sig skulle vi inte ha någon bostadsbrist i Stockholm, säger Lennart Hagberg, vd Husman Hagberg.

Samtidigt inser också fler att det går att bo utanför tullarna. Årsta, Sundbyberg och Aspudden är områden som blivit mer attraktiva de senaste åren. Givetvis följer prisnivån efterfrågan och priserna har börjat stiga även där.

– Staden växer och många ser att det blir mycket boende för pengarna om man kommer lite längre ut. Villor i förorten är fortfarande prisvärda, säger Lennart Hagberg.

”Fantastiskt med helt ny lägenhet"

"Nästa projekt blir en altan"

"Man betalar för läge och standard"

"Vi planerar för framtiden"

Jessica Balksjö