Singel-Hanna: Kaffesumpen gör mig snyggare

NYHETER

Efter ännu en sömnlös natt struntade jag i festen och åkte till Åhléns i stället. Irrade runt där med andra nyrika, som också dricker gravöl om några dagar när lönen tagit slut. Jag handlade något på nästan varje plan och hade till slut fem påsar innan jag gav mig. Kom hem med en vibrerande rakhyvel, mest för att jag måste kolla vad den gör. Vidare en konstig kofta som förut kostat 1500 spänn, en mjukgörande kräm för fötterna, ett halsband jag inte behöver och ett tufft linne från French Connection.

Jag var ganska nöjd när jag satte mig på tunnelbanan. Jag hade absolut inte bränt 1?700. I damernas värld hade jag just tjänat 1?440 kronor – eftersom det mesta var på rea.

Efter en sväng förbi Apoteket där jag hämtade mina första insomningstabletter kom jag hem och peelade hela kroppen med kaffesump. Det kan verka annorlunda. Men jag är långt ifrån ensam. Det är något som rekommenderas från alla hudvänner i landet, även om få män vet om det.

Stängde sen av telefonen och satte på en dvd-box med ”Prison break”. Där låg jag sen i två dagar. Med Mr Scofield på dagen och Herr Stilnoct på natten.

Och innan helgen var över hade jag anmält mig till en kurs i Ashtanga yoga.

Singel-Peter: Är det så här att vara ihop

ARTIKELN HANDLAR OM