"Målet när vi är ute är att dansa"

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll? Hanna Lindblad, 26, Guldmasknominerad musikalartist i ”Singin’ in the rain” på Oscarsteatern.

När Hanna Lindblad inte dansar och sjunger i "Singin' in the rain" äter hon mat på Restaurang Kungsholmen.

Vi är ett skönt tjejgäng på sex personer, med dem vill jag gå ut i kväll. Vi brukar alltid dricka Chapel Hill när vi träffas, det har blivit en tradition. Till det käkar vi lite japanmix. Det där har jag alltid hemma så det kostar inget. Vi ses inte så jätteofta, men när vi väl gör det har vi så himla kul, det blir inte en tyst sekund.

Jag bor på Söder så vi tar en promenad till Gondolen, trots att vi är uppfiffade med stilettklackskor. Jag åker förbi Gondolen flera gånger om dagen, men har aldrig varit där så nu är det dags. Vi dricker varsin drink, jag tar nånting fräscht med hallon.

Vi delar en taxi till Kungsholmen – till restaurang Kungsholmen. Där finns en massa olika slags mat, jag riktar in mig på den goda sushin. Till det måste man ju dricka saké. Det hela slutar med att alla köper glass i glassbaren.

Efter det tar vi tunnelbanan in till stan, vi måste ju gå till Riche. Jag diggar det stället, det är ganska trångt och högljutt men jag tycker att det är schysst. Det blir en drink i baren här.

Målet när vi är ute är jämt att dansa. Annars är inte kvällen fullbordad. I kväll vill vi testa Berns, har inte varit där sen de byggde ut. Jag köper skakade shots till hela gänget.

Vi stannar på vägen hem på mitt favvo Seven Eleven, korsningen Renstiernas gata/Åsögatan, de är så trevliga där. Vi köper lite allt möjligt, som en avsmakningmeny. Tjejkompisarna från Göteborg bjuder mig, eftersom de ska sova hos mig.

Hanna Lindblads nota

Här spenderar Hanna sin tusenlapp

Tidigare tusenlappar

Sofia Larsson (.se)