Systerns hyllning till Anna Nicole Smith

”Hon var en god mor åt Daniel”

NYHETER

Anna Nicole Smiths familj sörjer en avliden syster, dotter och nära släkting.

– Anna var vårt blod och hon kommer att saknas fruktansvärt, skriver hennes syster Donna Hogan i ett uttalande.

Foto: PRIVAT
Anna Nicoles halvsyster Danna Hogan.

Anna Nicole Smith lämnade inte bara efter sig en nyfödd dotter. Hon är också sörjd och saknad av en mamma, syster och andra nära släktingar.

De är bedrövade över hennes död och deras tankar går nu i första hand till Annas fem månader gamla dotter, lilla Dannielynn Hope.

– Jag har pratat med Annas mamma och moster och vi är mycket oroliga för hennes barn. Vi hoppas att hon kommer att få bättre förutsättningar i livet än hennes mamma fick. Anna levde ett väldigt tufft liv, säger Nicole Smiths kusin Theresa Harrison till nyhetssajten TMZ.com.

”Ledsna och förkrossade”

Nicole Smiths syster Donna Hogan väljer att berätta om familjens sorg i ett uttalande.

Aftonbladet.se publicerar det här i sin helhet:

”Å familjen Hogans vägnar, vi är ledsna och förkrossade över min systers död. Det spelar ingen roll vilka meningsskiljaktigheter vi har haft genom åren, Anna var fortfarande vårt blod och hon kommer att saknas fruktansvärt. Hon var en kvinna som hade bestämt sig för att lämna sin lilla hemstad i Texas för att göra sig ett namn.

Hon blev en internationell stjärna och hon var en god mor åt Daniel. Det finns inga tvivel om att hennes son älskade henne. De levde sida vid sida medan han fortfarande var i livet och nu kan de slutligen få vara tillsammans i himlen.

Vi känner att hennes sons död lämnade henne djupt bedrövad, en sorg som hon dolde för alla. Som mor till tre barn plågas jag av den här tragiska händelsen och av det faktum att hennes nyfödda dotter Dannielynn Hope nu är utan sin mor.”

Ger ut bok

I en tv-intervju med Larry King på CNN berättar Donna Hogan att hon inte har träffat sin syster på tio år. Trots deras ibland kyliga relation har hon svårt att hålla tillbaka tårarna när hon talar om systerns bortgång. På frågan om hon tror att Anna Nicole Smiths död hade med droger att göra svarar hon:

– Det är min första gissning.

Donna Hogan kommer snart ut med en bok om systrarnas relation och om Anna Nicoles liv.

Hör systerns uttalande

Läs mer

Johanna Melén