”Miljardären är pappan”

Nya uppgifter: Anna Nicole lät frysa ner sperma från Howard, 90

Foto: MARK SCOTT/SCANPIX
Maken, 90, dog 1995 Anna Nicole Smith var bara 26 när hon gifte sig med mångmiljardären J Howard Marshall, 89. De lär ha träffats på en strippklubb där modellen uppträdde. Efter att Marshall avled, efter bara ett års äktenskap, kämpade Anna Nicole i domstolar för att få miljardarvet.
NYHETER

FORT LAUDERDALE

Varken Howard K Stern eller Larry Birkhead är pappa till Anna Nicole Smiths dotter.

Det är 90-årige maken J Howard Marshall – som dog 1995.

– Hon fryste ner hans sperma, säger systern Donna Hogan.

Foto: PATRICK SIMPSON/getty
dottern föddes 2006 Anna Nicole Smiths andra barn, dottern Dannielynn, föddes i september i fjol. På födelseattesten uppgav hon Howard K Stern som flickans pappa. Några veckor senare gifte de sig.

New York-tidningen Daily News har kommit över ett opublicerat bokmanus i vilket Donna Hogan, Anna Nicole Smiths halvsyster, lägger fram de sensationella uppgifterna om att den sedan länge avlidne J Howard Marshall är pappa till lilla Dannielynn.

90 år – och fertil

– Jag vet att hon såg till att få Howards sperma nerfrusen, säger Hogan i vad som ska bli en biografi med titeln ”Train wreck”.

– För familjen har hon antytt att det var den sperman hon använde för att bli gravid.

Det är sedan tidigare känt att Anna Nicole och Marshall undersökte möjligheterna att skaffa barn – och att en läkarundersökning visade att den gamle mannen fortfarande var fertil.

– Och jag skulle inte alls bli förvånad om det visar sig att hon till sist fött hans barn, säger halvsystern i sitt bokmanus.

Anna Nicole Smiths syfte med en inseminering av den mer än tio år gamla sperman skulle förstås vara att få ett fastare grepp om det miljardarv hon slagits om sedan maken avled i augusti 1995.

Ville få miljarderna

Enligt Hogan byggde äktenskapet mellan Smith och Marshall – som var 26 respektive 89 år när de gifte sig – enbart på systerns begär efter makens oljemiljarder.

– När de väl var gifta behandlade hon honom som en hund, säger Donna Hogan och radar upp en serie exempel på grymheter den förra Playboy-modellen ska ha utsatt den rullstolsburne gamlingen för.

l?Hon ska ha vägrat att dela säng med maken – med hänvisning till att han kissade på sig i sömnen.

l?Hon höll sig med en lång rad yngre älskare.

l?Hon lät äkta mannen sitta i sin rullstol i regnet utanför en restaurang.

Kräver dna-test

Att Anna Nicole angett nuvarande maken Howard K Stern som pappa i födelseattesten – och att förre pojkvännen Larry Birkhead kräver ett dna-test för att bevisa att Dannielynn är hans barn – avfärdar Hogan med ett motsägelsefullt angrepp:

– Där har ni min syster i all sin prakt. Den slampan vet förmodligen inte riktigt vems barn hon fött.

Läs mer

Tidigare artiklar

Per Bjurman