Ska skyddas från mormor

Anna Nicoles make blixtreste till Bahamas för att ta tillbaka barnet

Foto: NIGHT/SPLASH NEWS/ALL OVER PRESS
ÅTERFÖRENADE Howard K Stern, som enligt födelseattesten är Dannielynns far, skyndade i helgen till Bahamas för att träffa Dannielynn. ”Hon är det enda jag har kvar av Anna Nicole”, säger han.
NYHETER

NEW YORK

Nu är det regelrätt krig om Anna Nicoles dotter.

Påstådda pappan Howard K Stern har hastat till Bahamas – för att förhindra att Dannielynn träffar sin mormor.

– Så länge jag har luft i mina lungor kommer den kvinnan aldrig att få träffa mitt barn, säger han.

I lördags eftermiddag lämnade Howard K Stern hastigt Florida, där han befunnit sig sedan hustrun Anna Nicole Smiths chockartade bortgång förra veckan.

Några timmar senare höll han fem månader gamla Dannielynn, som han enligt födelseattesten är pappa till, i sin famn utanför herrgården på Bahamas – även den föremål för absurda stridigheter under helgen.

– Jag måste få träffa Dannielynn. Hon är det enda jag har kvar av Anna Nicole, snyftar den kontroversielle advokaten i en intervju med Mark Steines, reporter på tv-showen ”Entertainment tonight” som följt Stern hela helgen.

Kamp i Karibien

Men det tycks ha funnits fler skäl till den brådstörtade avfärden.

Anna Nicoles mamma, Virgie Arthur, har även hon kommit till Karibien för att ta hand om Dannielynn – och henne vill Stern till varje pris hålla på avstånd.

– Anna Nicole föraktade den kvinnan, fräser han i ”ET”-intervjun.

– Hon har ingen som helst rätt att ta min dotter ifrån mig. Så länge jag har luft i mina lungor kommer hon inte att få träffa Dannielynn.

Anna Nicole Smiths familj har redan tidigare tagit parti för Sterns främste rival i faderskapstvisten – Larry Birkhead – och skyller både Anna Nicoles och sonen Daniels död på mannen.

– Han har deras blod på sina händer, sa en vän till familjen i en intervju med Fox News i lördags.

– Det var han som försåg dem med de droger vi är övertygade om att de dog av.

Beroende av metadon

Uppgifter i amerikanska medier i natt gör gällande att både Anna Nicole och Daniel, som dog på sjukhuset i Bahamas strax efter sin systers födelse, var beroende av drogen metadon – ett påstående skvallersajten tmz.com påstår sig bekräfta med bilder av den förra Playboy-modellens kylskåp på Bahamas. Det är fyllt av bantningsmedel – och flaskor innehållande just metadon.

Valium på recept

Smith och sonen ska också ha använt recepetbelagda mediciner som valium och zoloft – utskrivna på Howard K Stern.

Tidigare artiklar:

Per Bjurman

ARTIKELN HANDLAR OM