Singel-Hanna: De tror att jag rödvinshånglar

NYHETER

U?nder min andra nyktra helg har jag lärt mig en del saker. Bland annat att man kan ha en lyckad fest utan alkohol. Bjöd in fem personer till schlagerkalas i lördags. Vi förfärades över inslagen, åt tre-rätters middag och hade därefter väldigt roligt med ett gäng konversationskort. Som om vi vore berusade.

Grannarna trodde nog att jag rödvinshånglade i soffan. För natten avslutades med att alla önskade gamla nostalgilåtar som spelades på högsta volym, gärna med någon sliskig anekdot till. Jag tvivlar på att vi hade varit lika innovativa på fyllan.

Under natten kom det flera rapporter från festen jag egentligen skulle varit på, men inte en uns av mig önskade att jag var där.

Mitt behov av nära vänner är just nu större än det att få spela diverse luftinstrument till solen går upp. Dessutom blir helgerna så mycket längre när man inte är bakfull. Det är inte klokt vad man hinner med!

Var därför bra mallig när jag äntrade långbrunchen på Clarion efter att ha förintat min to-do- lista.

Men när jag sen lämnade hotellet nån timme senare var det ändå påtagligt söndag och jag längtade efter att få vuxenkramas. Noterade besviket att det alltså inte är en bakfyllegrej.

Singel-Peter: Vet inte om sex är magi