Knäcktes efter ny operation

Anna Nicole Smith tog tabletter mot sina svåra smärtor

NYHETER

HOLLYWOOD-NEW YORK

Anna Nicole Smith opererade sina bröst ända fram till sin död.

Sedan förlossningen i september hade hon genomgått två bystingrepp.

Ett för att förstora brösten, ett för att reparera tidigare operationer.

Foto: All over PRESS
Svag Anna Nicole Smith blev enligt MSNBC mycket trött efter den sista bystooperationen.

”Anna Nicole blev mycket trött och mycket svag efter den sista bröstoperationen”, rapporterar MSNBC.

Kanalen uppger också att Anna Nicole knaprade upp till tio olika piller när hon i torsdags kollapsade på ett hotellrum i Florida.

– Dödsfallet kan ha orsakats av att hon blandade preparaten. Hon gjorde det i ett försök att dämpa smärtan efter ingreppen, uppgav MSNBC.

Kanalen rapporterade också att tomma pillerburkar täckte golvet runt sängen i det rum på Seminole Hard Rock Casino & Hotel där Anna Nicole bodde.

Exmodellen och hennes sambo, Howard K Stern, hade anlänt till hotellet i Hollywood i Florida förra måndagen.

Där var de stamkunder och hade som vanligt beställt en svit för 11 200 kronor natten. Den här gången fick de rum 607, en svit lika prålig och vild som Anna Nicole själv.

Självlysande kondomer

Ett av rummen innehåller en orange soffa i manchestertyg, en strykbräda med leopardmönster samt en minibar innehållande glidmedel och självlysande kondomer.

Under tidigare vistelser på hotellet hade Anna Nicole beställt massage och ätit middag på en exklusiv restaurang.

Köpte lyxskor

Den här gången köpte hon skor för drygt 14 000 kronor och höll sig sedan mest på sitt rum. Från rumsservicen beställde hon upp soppa och sa att hon led av influensa.

När hon kollapsade befann sig Stern ombord på den 40 fots lustjakt som han och Anna Nicole köpt och som modellen döpt till ”The Cracker”.

– I samma sekund som han fick telefonsamtalet sa han: ”Åh, herregud. Jag måste in till bryggan på en gång. Min fru är i trubbel”, berättar Vincy Pyle vid V & G Yachtworks.

Men det tog 20 minuter för Stern att ta sig från hamnen i Fort Lauderdale till Seminole Hard Rock Hotel och det är inte troligt att han hann fram i tid.

I går vägrade Stern fortfarande låta Anna Nicoles mamma, Virgie Arthur, träffa sin dotterdotter Dannielynn, fem månader. Inte heller gav han några indikationer på att han går med på ett faderskapstest. I stället grät han ut i ”Entertainment tonight” och uppgav att han skulle ta hand om flickan som han hävdar är hans biologiska dotter.

– Dannielynn är den enda anledningen till att jag fortfarande är kvar här på jorden, sa han.

Webb-tv: Anna Nicole Smith död

Tidigare artiklar:

Magnus Sundholm, Per Bjurman