"Vi är ett fantastiskt dejtställe"

1 av 2 | Foto: Kalle Asplund
NYHETER

Koh Phangan vann utmärkelsen "Bästa dejtställe" i Allt om Stockholms och Mötesplatsen.se:s omröstning. Thomas Emblad, delägare i krogen, är lika glad som stolt:

- Jag kan i varje fall inte komma på något bättre ställe att ta sin dejt!

Kanske är det de inspelade syrsorna, de tusentals färgglada små lyktorna och åskovädret som drar in över den thailändska restaurangen Koh Phangan flera gånger varje kväll. Eller så är det en kombination av ovanstående, tillsammans med god mat och trevlig service? Koh Phangan har i alla fall vunnit Stockholmarnas hjärtan full ut.

I höstas vann de utmärkelse "Bäst i stan 2006" och nu tog de alltså även hem diplomet för "Bästa dejtställe" i konkurrens med 20 andra populära restauranger, barer och kaféer i Stockholm.

Varför är Koh Phangan ett så bra dejtställe?

- Titta dej omkring! Här finns alltid någonting att prata om. Som samtals-backup är det oslagbart med en sån här galen och knasig miljö, det finns liksom ingen risk att det blir några pinsamma tystnader i samtalet. Det är långt ifrån en stel, italiensk finkrog, här träffar du alltid roliga människor och får nya intryck. Att vi har systemet med kö och bara ett fåtal bokningsbara bord gör att det blir ett avslappnat häng i baren innan middagen, då man kan lära känna varandra lite.

Vad händer i samband med Alla hjärtans dag då?

- Vi delar upp borden i parbord så långt det är möjligt, kör lite hjärtan som utsmyckning och lite andra fjanterier, haha!

Nä, men vi har många par som träffats här - vi har ju ändå funnits i 13 år nu - och många vill komma hit på Alla hjärtans dag. Det är jäkligt kul!

Grattis till utmärkelsen!

Tack tack. Du märker ju själv hur trevligt det är här - om vi bara fick in varsin öl skulle vi kunna sitta här till i morgon bitti och snacka.

Kalle Asplund

Allt om Stockholm

Läs mer om Koh Phangan

Thomas Emblads egna favoriter för en dejt eller kanske ett par öl