Stjärnan hade knark i väskan

Sångerskan: Jag är utsatt för en komplott

NYHETER

Den kända kvinnliga sångerskan bjöd på drinkar men vägrade betala.

Hon blev så stökig att polisen omhändertog och satte henne i fyllecell över natten.

I handväskan hittades narkotika.

Artisten är en av Sveriges mest kända. Hon har tidigare varit programledare i tv, jobbat som modell och uppträtt i internationella sammanhang.

"Verkade helt väck"

För ett par veckor sedan var världsstjärnan, som är i 40-årsåldern, inbjuden till en restaurang i Mellansverige. Där skulle hon mingla med gästerna för att ge restaurangen kändisprägel.

- Redan när hon kom verkade hon väldigt full, helt väck. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg henne, säger restaurangens barchef.

Artisten var sexuellt provocerande mot flera gäster under kvällen. Hon ålade på bardisken och blev allt mer aggressiv och högljudd mot personalen.

Vägrade betala

- Hon skrek att jag ville åt henne och var avundsjuk på hennes framgångar. Sedan klämde hon till om halsen på en av mina anställda. Tjejen blev helt förstörd, säger barchefen.

Enligt personalen bjöd artisten andra gäster på drinkar men vägrade att betala.

När det blev diskussion om notan ringde barchefen efter polisen.

Enligt vittnen på restaurangen fick polisen trycka in henne i polisbilen.

- Hon var så dum och dryg att hon blev omhändertagen. I samband med det hittades ett mindre parti hasch i handväskan, säger en poliskälla.

Fick stanna i cellen

Kvinnan fick stanna i en cell för kraftigt berusade över natten.

Artisten är misstänkt för ringa narkotikabrott och bedrägligt beteende. Polisen ska nu utreda ärendet.

Kvinnan nekar till brott.

- Jag är utsatt för en komplott, någon är ute efter mig. Jag är helt oskyldig. Haschet var planterat i min väska och hela jobbet var ett upplägg för att sätta dit mig, säger hon.

Hon förnekar att hon var berusad.

- Jag hade druckit fyra drinkar på åtta timmar, det var allt. Jag känner mig förtvivlad och kränkt i den här situationen, säger hon.

Annika Sohlander