Flickkropp hittades på kyrkogård

Kidnappade 11-åriga Carlie Brucia hittades död

NYHETER

Här misstänks kriminelle Joseph Smith, 37, föra bort 11-åriga Carlie Brucia.

En övervakningsvideo från en biltvätt hur mannen leder bort flickan.

I förmiddags hittade polisen hennes kropp dumpad på en kyrkogård i Florida.

Vid en presskonferens vädjade den 11-åriga flickans mamma sent i går kväll:

– Snälla, hjälp mig att få hem min älskling, sa Susan Schorpen.

I dag kom mardrömsbeskedet. Polisen i Florida har hittat en flickkropp – och det handlar om Carlie Brucia.

Kroppen låg dumpad bakom en kyrka nära motorvägen Interstate 75 i Florida. De anhöriga är underättade och rättsmedicinska experter kunde i eftermiddag bekräfta att det handlar om 11-åringen.

Tog en genväg

Kidnappningen av Carlie Brucia har väckt starka känslor. Flickan tros ha tagit en genväg på väg hem från en kompis i Sarasota i söndags kväll. Och polisen lyckades i veckan få fram en video från en övervakningskamera vid den biltvätt hon passerade.

Videon visar hur en tatuerad man för bort flickan med ett grepp runt hennes vänsterarm. Och den kom att leda till Joseph Smiths gripande.

En rumskamrat till 37-åringen säger till CNN att hon tyckte sig känna igen honom och slog larm. Och polisen greps omedelbart den tungt kriminellt belastade Joseph Smith för ett narkotikabrott.

Har åtalats

I eftermiddag åtalades han också för bortförandet och mordet. Enligt CNN samarbetar han inte med utredarna och vägrar svara på några frågor.

Den federala polisen FBI:s experter arbetar nu för att ytterligare förbättra videobilden. På så vis hoppas man få en bättre bild av mannens ansikte och namnskylten som finns på hans skjorta.

Mattias Lundell

ARTIKELN HANDLAR OM