Skönhetsdrottning kidnappade pojkvän

Hotade expojkvännen med pistol

Foto: AP
Kumari Fulbright när hon poserade från en kalender i Arizona.
NYHETER

Skönhetsdrottningen Kumari Fulbright från Arizona poserade nyligen i en kalender med ett skjutvapen i handen. Men det var inte första gången hon höll i ett vapen.

Missen riskerar nu fängelse för att ha kidnappat, bitit och hotat sin expojkvän med pistol.

Foto: AP
Kumari Fulbright efter hon gripits av Tuscon Police Department.

Den före detta skönhetsdrottningen Kumari Fulbright, 25, från Tucson i Arizona riskerar att hamna i fängelse sedan hon kidnappat och hotat sin expojkvän tillsammans med två män, skriver AP.

Kumari Fulbright gjorde sig känd som modell då hon 2005 och 2006 fick titeln Miss Arizona. Samma år tilldelades hon titeln Miss Desert Sun.

Bikinimodell

Sedan två år tillbaka studerar hon till jurist och samtidigt extraknäckt som modell. Bland annat poserar hon i bikini och skjutvapen i en kalender för 2008.

Enligt polisen berodde kidnappningen på att Kumari Fulbright misstänkte att expojkvännen stulit smycken från henne. Hon bjöd hem expojkvännen till sin lägenhet en kväll i december. Medan Kumari Fulbrigt var i duschen dök de två männen upp och band fast honom med rep och tejp. De ska sedan ha hotat honom med pistol och anklagat honom för stölden. De stal även hans plånbok med 5 000 kronor i kontanter.

Bet expojkvännen i armen

När Kumari Fulbright kom ut ur duschen ska hon ha bitit honom hårt i armen, och hotat honom med en köttkniv samtidigt som hon sa att hon skulle döda honom.

Mannen ska sedan ha förts till en annan lägenhet där Kumari Fulbright vaktade honom med pistol.

Expojkvännen lyckades till slut ta sig loss och ta sig från platsen och polisanmälde senare händelsen. Nu är Kumari Fulbright och hennes två medhjälpare misstänkta för kidnappning, väpnat rån, hot och grov misshandel.