Dödade och kokade sin flickvän

Polisen hittade öra i kastrull på spisen

Foto: AP
Polis utanför det hus där 25-åringen misstänks ha mördat sin flickvän.
NYHETER

Christopher Lee McCuin, 25, mördade och styckade sin flickvän.

Sen tillagade han henne – och ringde polisen samtidigt.

– Det finns bevis för en del skruvade saker, säger Larry Wiginton vid Smith County-polisen.

Foto: AP
Christopher Lee McCuin.

När polisen kom hem till Christopher Lee McCuins mamma i lördags hittade de Jana Shearers styckade kropp, ett öra som kokade i en kastrull på spisen och en gaffel som satt i människokött på en tallrik på köksbordet.

”Skruvade saker”

Det är oklart om McCuin ätit av köttet.

– Vi kan inte bevisa att han gjort det. Antingen skulle han göra det, hade gjort det, eller fick oss att tro att han skulle göra det, säger J.B. Smith, sheriff vid Smith County i delstaten Texas i USA, till AP.

Polisen tror att Jana Shearer, 21, kidnappades från sitt hem i fredags och mördades.

– Det var inte så att han bara mördade henne. Det här mordet tog ett tag att genomföra och det var rätt brutalt, och det finns bevis för en del skruvade saker, säger Larry Wiginton till AP.

”Betedde sig galet”

Efter att han mördat sin flickvän tros Christopher Lee McCuin ha knivstuckit sin separerade frus pojkvän. Mannen vårdas nu med livshotande skador på ett sjukhus i området.

Christopher Lee McCuin är nu frihetsberövad misstänkt för mord. Borgensumman har satts till 2 miljoner dollar (12,8 miljoner kronor). Han väntas ställas inför rätta i dag.

Enligt grannar tog Christopher Lee McCuin droger och betedde sig konstigt.

– Han kunde stå mitt på gatan utan att låta folk passera och prata med sig själv. Han betedde sig galet, säger grannen Pam Hightower till AP.

En annan granne, Freddy Castillo, säger att han ofta hörde Christopher Lee McCuin bråka med sin flickvän i deras hus och i trädgården.

– De kunde bli rätt högljudda. De skrek till varandra och han kunde plötsligt sätta sig i bilen och bara åka därifrån, säger Freddy Castillo till AP.