Kärleken sprudlar på nyårsafton

Hundratals förlovningar på Family.se

NYHETER

Årets sista dag är populär att förlova sig på. På Family.se berättar svenska folket om sina nyårsförlovningar.

Den 31 december sker många förlovningar runt om i landet. En del tänker sig att det så småningom ska bli ett bröllop, medan andra par tycker att förlovningsringarna är ett tillräckligt bevis på kärleken. Det finns egentligen inget som säger att ett bröllop måste ske, eller hur lång tid efter en förlovning man måste promenera fram till prästen. Förlovningen har ingen juridisk betydelse.

Oftast är det mannen som ger kvinnan en förlovningsrinng, men fler och fler kvinnor vill inte vänta på att frågan ska komma, utan gör gärna slag i frieriet på egen hand.

Fredrik och Helena, Tommy och Ann-Sofie, Alexander och Martina är några av de nyförlovade par som har visat sin kärlek på Family. Johanna skriver: ”Nu har vi äntligen bytt ringar efter 5,5 år tillsammans”.

Fredrik visar sin kärlek till flickvännen: ”Vi tänkte… varför inte!!! Flyttar snart ihop med denna underbara tjeja. Löv you!!!”

Hur såg er förlovning ut? Vem var det som friade? Var befann ni er? Visa er kärlek och berätta er historia för nära, kära och svenska folket.

Har någon du känner förlovat sig ska du självklart skicka dem en hälsning.

Agneta Wahlström