”Värden säger att det nog är bra för mig”

Foto: SVEN-OLOF ENGLUND
Hanna Hedlund med sin sambo, sångaren Martin Stenmarck, i bakgrunden.
NYHETER

Hur bränner Hanna Hedlund, aktuell som programledare för Singing Bee på TV3, tusen spänn på stan? Vi frågade.

Foto: Johan Töpel
BÖNAN GÅR BET Hanna Hedlund försöker sjunga Bohemian rhapsody tre gånger trots att den är omöjlig. När ska hon lära sig?

Jag väljer att spendera kvällen och en del av pengarna med min syster Lina, som är väl värd det för hon gör ofta en insats som barnvakt. Vi börjar med att se en show på Mosebacke, just nu är det många sköna tjejer som gör saker där. Jag önskar att jag kunde gå dit oftare, det är kul med mindre och egna uppsättningar, det är väldigt inspirerande att kolla på. Vi checkar in någon av dem som går just nu.

Efter det här så vill vi prata av oss och analysera vad vi sett. Vi vill ha något som är budget men ändå gott, så vi går till Fyra knop precis i närheten. Båda två tar varsin galette med spenat, emmentalerost och tomat. Sen delar vi på en crêpes till efterrätt med en massa nötter och choklad. Till det dricker vi cider från Normandie, det passar bra till.

Sen tar vi en promenad när vi är mätta och glada. Vi köper en kaffe på Seven Eleven och går vidare till Gamla stan. En bekant till oss har öppnat ett ställe som heter Club Pigalle där. Vi har nu kommit i partystämning och tar in en flaska husets vita vin.

Några kompisar ropar ”Nu ska vi till Golden hits och sjunga karaoke, ska ni med?”, ”Jaa” säger vi, för nu har sångmusklerna börjat vibrera. När jag försökt sjunga Bohemian rhapsody tre gånger så säger karaokevärden att det nog är bra för mig. Men den är faktiskt helt omöjlig att sjunga! Jag övertygar min syster att hon ska sova över hos mig, så kan vi äta frukost ihop på morgonen.

Berättat för Sofia Larsson

Hannas favoriter

Redovisning

ARTIKELN HANDLAR OM