Titos tal till barnflickan

Tito Beltran: ”Om jag gjort närmande mot dig, ber jag om ursäkt”

NYHETER

När slutpläderingarna är hållna tar Tito Beltran själv till ordet. Och pratar direkt till banflickan.

– Jag har inte blivit hjälpt eller förberedd av någon inför den här rättegången. Jag har sett väldigt mycket de här dagarna, vilken förberedelse Monica Dahlström-Lannes, åklagaren och målsägandebiträdet med barnflickan. Jag vet att Thomas Bodström jobbar ihop med Monica Dahlström-Lannes i Ecpat och jag tycker att åklagaren gjort sig skyldig till tjänstefel som tillåtit barnflickan att förbereda sig på det här sättet, säger Titi Beltran.

– En sak som jag reagerar väldigt starkt på är att när jag träffade barnflickan så var hon en väldigt käck tjej, idag ser jag henne som en jungfru, som heliga Maria. Det är ett sätt att kunna påverka många människor att säga att hon är oskuldsfull och... jag vet inte hur hon är, jag känner henne inte. Du känner inte mig heller, säger han till henne. Om jag gjort närmande mot dig, så ber jag om ursäkt. Men jag har aldrig i hela mitt liv, inte våldtagit dig, säger han till barnflickan, fortsätter han.

Barnflickan tittar stint ner i bordet.

– Jag var inte lycklig, jag var inte älskad, jag var själv och letade efter den rätta. Jag hittade min fru och sedan dess har vi varit tillsammans och vi är lyckliga. Jag har sex barn. De frågar mig när jag ska komma hem och leka med dem. Jag ska göra som Thomas Bodström som arrogant frågade mig om jag inte skulle erkänna. Jag säger samma sak till dig: Ska du inte erkänna? Jag har aldrig gjort dig något. Du tittar mig inte i ögonen, men det är så. Det vet du, säger Tito direkt till barnflickan.

”Carola ljög”

– Om jag hade våldtagit henne så hade det förmodligen varit blod i trosorna. Carola har blivit så starkt påverkad av Maria Lundqvist och Monica Dahlström-Lannes så att hon ljög. Det finns en video på Youtube från Marstrand där man kan se att hon höll min hand och tittade mig i ögonen, pussades på kinden och kramades till och med. Sedan träffades vi 2006 i Globen. Där sjöng vi tillsammans igen. Höll i hand och tittade varandra i ögonen. Min fru och min son träffade Carola i Kopparberg för några månader sedan. Vi kramades och pussades. Min son kramade henne men det sa hon ingenting om. Carola har fått massage av mig i bussen.

– Monica Dahlström-Lannes sa till alla att ”hon skulle väcka åtal”, att de skulle hjälpa till därför att jag hade blivit friad (i Varbergsmålet), säger Tito Beltran. Det är mycket som har gått fel i den här utredningen, som min advokat sade.

”Komplott”

– Jag har använt det ord som man inte får använda i domstolen: komplott. Men jag förstår inte den juridiska betydelsen av det ordet. Maria Lundqvist berättade för ett tag sedan att hon hade sparat de här trosorna. Jag undrar om de här trosorna har skickats till analys och det har bevisats att det inte fanns någonting och att det sedan togs bort. Jag vet inte. Jag undrar bara.

Jag vill bara att barnflickan tänker väldigt noga på det som hon har sagt. Jag vill bara säga att jag har haft många kvinnor i mitt liv. Jag har letat efter den rätta. Men jag har aldrig. Aldrig i hela mitt liv våldtagit någon. Jag har varit en gentleman och det vet alla. Det kan barnflickan också intyga. Jag är vanlig. Snäll. Dumsnäll kan man säga. Jag hälper många och många vill ha mer och mer. Jag är oskyldig. Det har jag försökt att bevisa, säger Tito Beltan.