Slog ihjäl Stacey med betongblock

”De verkade besatta av att bevisa sin kärlek för varandra”

NYHETER

De slog ihjäl Stacey Mitchell, 16, med ett betongblock.

Och när flickan sakta dött kysste mörderskorna varandra.

– Båda kvinnorna verkade besatta av att bevisa sin kärlek för varandra, sa en av kvinnornas advokat under rättegången.

Foto: privat
16-åriga Stacey Mitchell mördades.

Jessica Ellen Stasinowsky, 20, och hennes flickvän Valerie Paige Parashumti, 19, har erkänt det sadistiska mordet på sin rumskamrat, 16-åriga Stacey Mitchell, och hördes i en domstol i Australien i fredags.

Hånade accenten

Jessica Ellen Stasinowsky och Valerie Paige Parashumti slog Stacey Mitchell med ett betongblock, ströp henne med en bälteskedja och filmade det nerblodade rummet medan de hånade den döende flickans brittiska accent.

Sedan kysstes de över flickans döda kropp.

En av kvinnorna var medlem i en vampyr-subkultur som intresserar sig för våld och att dricka blod, skriver australiensiska Daily Telegraph.

Log under rättegången

I fredags avslutades rättegången mot kvinnorna i en domstol i Perth i Australien.

Flera gånger under rättegången fick domaren varna kvinnorna för deras uppträdande. När åklagaren David Dempster redogjorde för hur det tagit en halvtimme för flickan att dö log kvinnorna mot varandra.

– Hon (Mitchell) utsätts sedan för de tilltalades glåpord och de båda hånar hennes engelska accent, sa åklagaren under rättegången.

– När jag slog skiten ur henne med en sten, fyllde Valerie Paige Parashumti i och skrattade.

”Jävla irriterande”

Stacey Mitchell var inneboende hos paret sedan tre dagar när hon misshandlades till döds för att ”hon var så jävla irriterande”.

Kvinnorna attackerade Stacey Mitchell efter att hon först fått alkohol med sömnpiller i.

Valerie Paige Parashumti slog 16-åringen flera gånger i huvudet med ett betongstycke. Men då det tog lång tid för flickan att dö satte Jessica Ellen Stasinowsky en bälteskedja runt Mitchells hals och började strypa henne, medan flickvännen fortsatte att slå 16-åringen i huvudet med betongstycket.

Efter en stund, när hon blivit medvetslös, kontrollerade de hennes puls, och kysstes sedan över den döda kroppen. Liket dumpades sedan i en soptunna bakom huset, där polisen hittade det flera dagar senare, efter att flickan rapporterats saknad av sina föräldrar den 17 december 2006.

Åklagaren har yrkat på livstids fängelse. Jessica Ellen Stasinowsky och Valerie Paige Parashumti får sin dom den 7 mars.