Sarkozy har gift sig med Bruni

Bröllop i Elysée-palatset i Paris

1 av 2
I mediernas blickfång Carla Bruni och Nicolas Sarkozy blev ett par i november. Här besöker de Egypten.
NYHETER

Frankrikes president Nicolas Sarkozy gifte sig på lördagen med sin flickvän och tidigare fotomodellen och sångerskan Carla Bruni.

Det uppger fransk media, enligt AP.

– Bruden bar vitt och såg hänförande ut som vanligt. Brudgummen såg inte så illa ut heller, berättar Paris borgmästare Francois Lebel, som deltog i ceremonin till radiokanalen Europe 1.

Enligt den franska radiostationen RTL radio gifte sig paret i Elyséepalatset i Paris på lördagen. Presidentens talesperson, David Martinon har ännu varken bekräftat eller dementerat att giftermålet ägt rum.

Träffades i november

Sarkozy, 53, och Bruni, 40, träffades i november, endast en månad efter hans skilsmässa med Cecilia som var hans andra fru.

Sarkozy och Bruni offentliggjorde sin relation under ett besök på Disneyland i Paris och hårdbevakades därefter av medierna när de besökte Egypten och Jordanien.

Bröllopsdatumet hemligt

Sarkozy har hela tiden varit öppen med sitt privatliv, till skillnad från tidigare franska presidenter, men har hållit bröllopsdatumet hemligt.

Det har lett till en hel del ryktesspridning och spekulation. Redan den 10 januari rapporterade en fransk tidning om en påstådd bröllopsceremoni med paret i Elysée-palatset.