Förbättra stämningen på jobbet - gå på after work

NYHETER
Foto: Pressens bild

Little Persia

Östgötagatan 32

Här hittar du stor stark för 29 kronor, samt en liten barmeny med du avnjuta persiska specialiteter. En bra början på kvällen.

Östgötakällaren

Östgötagatan 41

Erbjuder 25 procent på ordinarie meny, husets vin och vissa delar av ölsortimentet varje vardag 17-18. Varje måndag bjuds det även på billiga drinkar i Vampire lounge.

Undici

Sturegatan 22

Varje fredag är det after work mellan klockan 16-20 med skön stämning.

Fler ställen med bra after work:

Condo

Grevgatan 9

Sväng upp från Strandvägen och ta en after work på Condo. Förstaklassiga drinkar och en blandning av stekare och söderpublik (med viss övervikt av stekare). Pluspoäng för ett fantastiskt chambre séparée.

Rival

Mariatorget 3

Speciellt fredagar är bra på Rival. Här trängs kostymer och dräkter med söderposset. Även bra på brunch, dagen efter...

Metró

Götgatan 93

Kliv ut från jobbet och in i den sammetsröda lokalen (lite Twin Peakskänsla över draperierna). Stor media- och musikcrowd, mycket mingel och ännu fler cocktails. Billig öl tidigt på kvällen.

Folkoperan

Hornsgatan 72

Operaföreställningen eller inte - baren på Folkoperan passar utmärkt för häng efter jobbet. Du behöver inte namedroppa operaprofiler, här möts alla möjliga människor.

Carmen

Det här är stället om du är ute efter söderkänsla. Drinkarna lyser med sin frånvaro - här är det öldrickning som gäller. För en hundring för du en mättande måltid med dricka. Mycket fotbollssnack och få kostymer.

Clarion

Ringvägen 98

Upstairs Bar på Clarion är ett ypperligt ställe för after work. Mycket plats, bra bar och för det mesta passande livemusik. Vid niotiden drar olika barklubbar igång med dj:er och mer tempo.

Lilla Baren på Riche

Vattenhålet för alla media-, musik- och reklammänniskor där vissa är mer inventarier än gäster. Goda drinkar, modern musik (rock, electro och nydisco) och dito människor. Lilla Baren är en magnet för alla törstande afterworkare.

Jonas Andersson, Aftonbladet , Lovisa Madås, Alltomstockholm