Extra förmåner för Plus-prenumeranter

NYHETER

Snacka går ju.

Jo, faktiskt.

För nu är det premiär för Snack, där Aftonbladets läsare själva ska få komma till tals.

– Det ger större möjligheter att visa upp sig som Aftonbladetläsare, säger Andres Aspegren, communitychef på aftonbladet.se.

På Snack har alla funktioner för läsarmedverkan samlats. Där ska Aftonbladets läsare kunna ladda upp sina filmklipp och fotoalbum, skapa egna bloggar, kommentera nyheter och hålla kontakten med vänner.

Tjänsten är helt gratis.

– För Aftonbladets del innebär det nya möjligheter att lyfta fram läsarnas material, säger Andreas Aspegren.

Snack lanseras idag.

Först ut med att testa den nya tjänsten var aftonbladet.se:s över 150 000 betalande Plusprenumeranter. De fick tillgång till den nya sajten redan under måndagen.

– Med vår tonvikt på service- och konsumentjournalistik är det naturligtvis en extra fördel att ge läsarna större möjlighet att komma till tals och ge varandra tips och råd. Det ger ett absolut mervärde för övriga läsare, säger Sara Olofsdotter, produktchef på Plus.

Plusprenumeranterna får inte bara automatiskt tillträde till alla Snack-funktionerna. De får dessutom ett extra stort lagringsutrymme för sina bilder, 100 MB per månad istället för 50 MB per månad. Plusprenumeranterna får även större möjligheter att själva utforma sina bloggsidor.