Läsarnas hälsningar till Engla

NYHETER

(forts del 6)

”När Engla försvann det berörde mig väldigt mycket jag trodde hela tiden att hon levde att hon hade blivit bortrövad av någon men när jag fick veta att hon var död det gjorde väldigt ont i mig ett litet barn hur kan någon göra så jag fattar inte det man tänker ju på hennes anhöriga det är hemskt det som har hänt.”
Stefan

”Sov gott du fina lilla tjej, du kommer aldrig att glömmas bort.”
Solan m fam

”Tankarna går till Engla o hennes familj. Detta fruktansvärda som har hänt kan inte lämna någon oberörd. Hur kunde lilla Engla vara på just platsen där denna mycket sjuka man befann sig. Det var ödet. Vi alla tänker på lilla Engla du har blivit en i familjen. ”
Vila i ro lilla Engla! Du finns i våra tankar.
Eva med familj

"Kära Engla !
Tänker på dig, du verkade vara en fin tjej och är det säkert nu också där uppe bland dina goda ”Engla” vänner. Tycker så mycket om dig, trots att jag aldrig träffat dig, men jag har en dotter, och känner att det kunde lika gärna varit hon som blivit drabbad.”
Sov gott.
Désirée Lamovsek Huddinge

”Tänker på er och Engla varje dag, har inga ord för hur jag Engla måste vara stolt över hur ni har kämpat tillsammans med så många medmänniskor och hur ni kämpar idag. lider med er. Engla kommer att leva vidare även i våra tankar.”
Ann med familj i Borås.

”Ett sista Farväl! Det finns inga ord för vad du har gått igenom Engla.”
En förtvivlad Mamma & Farmor

”Hur kan en människa göra något så ont, mot en liten flicka som bara var 10 år och har hela livet framför sig. Det finns inte i ord hur man kan utrycka sig om hur man känner mot denna människa." Vi tänker på er.
Karin m fam

”Tänker på dig Engla, hoppas du får det bra där uppe.”
Christer

”Sov gott lilla gumman! Hoppas du får frid nu.. O kan vaka över dina nära o kära...”
Helena

”Vart är vi på väg?”
Mats

Jag kan inte förstå hur man kan göra något sådant mot ett barn, det finns inget försvar. Har egna små ”englar” som betyder allt för mig så jag är så ledsen för det som hänt. Man kan ändå inte begripa hur stor saknaden måste vara för de anhöriga som mister sitt barn. En lite vers till Engla vill jag ge henne..
Bara ditt namn är vackert så det förslår
Du lilla flicka som precis börjat bli stor
Det du råkade utför hoppas jag aldrig händer mer
Tårar faller på kinden när jag din bild i tidningen ser
Du ska veta att du engagerat hela vårt land
Din familj fick betala det högsta priset som man kan
Så Engla jag hoppas att du vakar över de som älskar dig
Jag sänder mina varmaste tankar till din familj och dig.
Poppe

"Jag tror att du kan leka och roa dig däruppe bland molnen med andra barn. Jag tänkte skriva mera, men jag känner att jag blir darrig när jag skriver detta. Men jag hoppas att det blir bättring på denna planet och att folk vaknar upp och ser att vi ej lever i en värld med bomull runt om. Att vi skall vara rädd om det vi får till skänks. Alla mina tankar till dig och resten av dina närstående." Kramar Christer

Jag, en mormor... vill av hela mitt hjärta hedra minnet av denna lilla oskyldiga Engla, vars öde gripit mig hårt . Ja ända in i hjärtat, också vi som bor här i Svenskfinland känner stor sorg och avsky, för det som hänt. Det kunde ju ha varit mitt barnbarn. Vatten skiljer våra länder åt, men media komunikationen idag når oss oberoende. Vi delar Er sorg och saknad . Vi tänker på dom nära anhöriga. Så gripande att läsa brevet som hennes mor skrivit.
Sov i ro lilla ängel / mormor från Finland

Sov gott lilla tjej. Hoppas Du har det bra där Du är.
Kramar från en mamma.

”Hej, vet inte vad man säger i sådana här situationer. Har själv två barn varav en är tio år. Hon har följt media och hon ställer många frågor kring detta. De har pratat om det i skolan också och det är många barn runt om i Sverige som har många frågor och är oroliga. Mina tankar går framförallt till Englas mamma. Men även till pappan och övrig släkt och vänner. Alla klasskompisar och kompisar. Det går inte en dag utan att mina tankar går till detta. Vila i frid lilla Engla!”
Kramar Eva i Norrköping

”Hedrar engla lilla flicka.”
Håkan

”Jag vet hur det känns!! Det är jättejobbigt, förra sommarn den 30 augusti blev min familj av med två jättenära vänner jag träffade båda dagen innan dagen efter var dom borta. Jag och min familj är rädda att vara ute sent. Ja, det känns jobbigt att gå hem från skolan det är typ 500 meter. Alla i min klass har en tyst minut för Engla det här är hemskt!!!”
Niclas

”Jag blev mamma för andra gången för veckor sedan, och jag har en dotter på 20 månader sen tidigare. Jag kan inte tänka mig ett liv utan mina barn, jag skulle aldrig bli det samma om jag förlorade dem. Det gör så ont i mig att bara ens tänka på Englas mamma, det går inte att fatta hur hon ska klara av saknaden. Hur kunde detta hända??? Jag frågar mig själv 100 gånger om dagen. En som tänker på Englas mamma ocj alla andra föräldrar som har förlorat sina barn.
Ziba

Sov gott lilla Engla, du kommer aldrig att glömmas bort. Hoppas du har det bra där du är nu.
Gillan

Jag träffade dig aldrig men jag kommer ändå aldrig att glömma dig.
/Putte

Nu har du blivit en av dem, Engla.
En av änglarna i de blå.
Jag kan inte förstå det riktigt.
Att en person kan bara göra denna sak mot en flicka, som är 10 år, kan jag heller inte fatta.
Engla, ge lite av din änglastyrka till dina närmaste, och var stark! Hela familjen! Ni e fantastiska som klarar det! Kärlek!
/Julia, 14.

Tänker på Dig och Din familj.
Monica Ulf Isabella Nicolina

Hoppas du har det bra där upp i himmlen bland alla fina änglar,jag är så ledsen! När jag läste artikeln så blev jag rasande och det bara rann tårar ner för min kind, jag beklagar så mycket.
Vila i Frid//Julia från Västerås

Det fattades en liten ängel där uppe, nu finns lilla Engla där!!!
Inger.

Sov gott du lilla Engla. Du har det bra där du är nu. Var vid dina föräldrars sida så att de känner att du finns med dom.
Sari

Sov Gott lilla Engla! Hela Sveriges lilla Engla! Ditt öde har berört oss så mycket! Vi hoppades och hoppades att du skulle hittas levande! Nu finns du uppe i Nangiala bland de goda! Vi kommer aldrig att glömma dig!
Familjen Granberg, Lidingö

”Vila i frid Engla.”
Hälsningar Glenn

”Ditt liv blev kort, men nu hos änglar du finns. Du är en liten ängel. Skänker en kram till Englas Familj. Tänker på er hela tiden.. Ni ska minnas dom fina minnena/stunden ni fick av er dotter engla. Hon är er lilla princessa för alltid i ert hjärta bevarad.”
Kram. Ö: en tjej från finland. Anna.

”Tänker på Dig varje dag…… fast jag inte kände Dig… Så känns det som jag gjorde det…. Hoppas du kommit till en bättre och snällare värld…… Sov gott lilla Engla……
Eva

Hittar inte ord för vad som hänt. Detta menigslösa våld. Är så lessen inom mej. Kan bara säja ...Sov gott lilla Engla.. Du finns i mina tankar.
Ulla Eriksson..// Kolsva

Vi vill ge Engla en sista hälsning från Oss "för hon var söt som Ängel". Vila i frid vi tänker på dej och din familj
Pia & Kent och våra tjejer Kim & Ida
från Södertälje

Sänder varma tankar och stöd till Englas familj och andra i hennes härhet. Jag har tagit mycket illa vid mig av det ofattbart hemska som hänt denna lilla människa som knappt hunnit börja sitt liv! Margareta Axelsson
Örebro

En tanke till Engla!
Peter Wichers

Jag du lyser upp min himmel söta engla hoppas att du får det bra där uppe. Jag sörjer dig. Hälsningar från Patrik Eriksson från Enköping

Sov gott lilla Engla.
Vi kommer alltid att tänka på dej.
Det var för tidigt för dej att lämna denna jord, du var för ung för det.
Inger & Per-Erik Gabrielsson
BORLÄNGE

Sov i Frid lilla Engla.
Abbe//Älvkarleby

Jag beklagar det tragiska som har hänt er familj. Jag sörjer vid er sida.
M.V.H
Joakim Smedman

Till ett älskat änglabarn. Hade hoppats att Du skulle hittas välbehållen och komma hem till Din mamma. När beskedet kom att Du hittats rann tårarna som aldrig ville sluta. Just nu är det bara mörker, men långt därborta finns ett ljus, ju längre tiden går så kommer ljuset närmare. Våra tankar går till Din familj, och vi hoppas att dom orkar och har styrkan att fortsätta. Sov gott lilla ängel. Kramar från Gun-Britt och Lars i Västervik

Du är saknad av hela svenska befolkningen. Vi hoppas att du har det bra. Fattar inte hur något sådant kunde hända en sån liten söt flicka som dej! Det är hemskt vi tänker på dej och din familj! vila i frid.
Lina Och Nina

”Vi tänker på dig lilla vän. Och din familj, och alla de som känner dig.
Kram Ann med familj

”Här skiljs våra vägar i livet den väg vi tillsamman fick gå.. i stjärnorna står de visst skrivet tillsammans för alltid ändå. Du e för alltid en del utav oss som polstjärnan ljus i natten. en ängel ska bära vår hälsning till dej.. vi tänder ett ljus som en hälsning till dej,som en bro över mörka vatten..så fjärran men ändå nära..likt den klaraste stjärna som blänker så stark e vår kärlek till dej...”
Sov gott lilla Engla, Annika & Sebastian Snar / Årsunda

”Sänder en tanke till Englas familj. Det ni nu går igenom är något jag knappt vågar tänka på. Har själv barn i samma ålder och måste beundra dig, Englas mamma, för ditt mod och din styrka. Jag skickar till er i tanken många styrkekramar...”
/ Linda

Sov gott lilla Engla. Ditt öde har berört hela vår familj. Man frågar sig varför? Du som hade hela livet framför dig. Tänker ofta på din mamma och hennes familj. Det måste vara fruktansvärt att mista sitt barn. Och på detta sätt. Många hälsningar till din familj.
Kramar och Sov Gott!
Mona med familj/Storvik

Man kan bara inte förstå hur illa det kan gå för någon och hur fort ett liv kan släckas, i detta fall Englas korta men kanske underbara liv fram till nu. Önskar dig Engla allt det härliga du får dit du nu har kommit och känna hur härligt det är även där ”uppe”. Dina minnen på jorden kommer för alltid att finnas kvar, och för oss som får stanna lite längre här, så ska du veta att vi kommer att sända våra tankar till Du när vi känner denna tomhet som dina föräldrar nu har drabbats av.
Många Hälsningar Åke

Lilla Ängel! Sommaren nalkas och benen blir fulla av spring. Den sommar som du Lilla Engla, inte fick uppleva. Men nu får du springa barfota på eviga blomsterängar i himmelen. Nu kan ingen eller inget göra dig illa mer. Tänker på dig och din familj, i detta för oss på jorden så fullständigt ofattbara.
Kram/Birgitta i Täby

Sörjer dej lilla Engla. Varför skulle just du, cyklande hem, möta denna hemska man? Alla i Sveriges avlånga land saknar dej och sörjer. Det gör ont i våra hjärtan. Vi ska minnas dej alltid och du finns nu vilande i Guds händer bland änglar som svävar omkring dej! Minnet av dej Engla finns hos mej och oss alla.
Kerstin Eklund, kyrkomusiker (boende i Östergötland)

Våra tanka går till dig och din familj.
Vilken oerhörd sorg ni måste bära, det rör våra hjärtan och tankar.
Vad ska man säga i en sådan här situation?? Frågorna är många och svaren vet ingen.
Varför måste en liten Engla lämna våran jord på detta fruktansvärda vis?? Man säger dock att allt som sker i livet har en mening men vad är meningen med detta! Outgrundliga äro herrens vägar vi kan bara hoppas och be att Engla är på en fin plats nu, men den finaste platsen torde vara hos familj och vänner. Vi har också en liten ängel som fördes bort från oss alltför tidigt och varje gång vi tänder ett ljus så kommer våra tankar alltid gå till våran ängel till Engla och alla andra utsatta barn. Vi tänker på er, känner med er.
Många styrkekramar från Jill Lundberg med familj (Varberg)

Tycker synd om englas familj. Så jag sänder en dikt. If tears could built a stair and memories a lane i would walk right up to heaven and bring you home again
Sofie

Lilla Engla, du kommer alltid att finnas i våra minnen. Vi tänker på dig Carina och din familj. Ingen kommer någonsin att glömma denna tragedi, Men jag och min son kommer att minnas Engla för den fin och underbara tjej hon var.
Jonathan och Erika med familj i Falun.

Lilla du, lilla barn... Hoppas Du har det bar där du är, alla tänker på dig, nära & kära & även vi som inte kände dig.. Vila i frid, lilla du, lilla barn...
//Jenny & Viktor

Sov gott lilla Engla. Du har givit mig en helt annan syn på livet, ta inget för givet.
Tack. Pernilla.

Jag och min familj tänker på dig. Jag läste tidningar om dig varje dag och hoppades av hela mitt hjärta att du skulle må bra, när dom hitta dig. Inte kunde man tro att det skulle sluta så här. Att det finns så sjuka människor. VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR ??? Vi kommer alla att minnas dig Engla och din familj länge länge länge.
Varm kram Camilla med fam.

Sov gott lilla Engla i din änglahimmel. Tusen kramar till din familj.
Nina i Åsele

Att förlora ett barn är det värsta som kan hända en förälder, jag lider med Englas mamma. Livet tappar totalt styrfart. 1992 förlorade jag min elvaåriga dotter Cecilia i ett rattfylleribrott (ni har skrivit om det vid ett par tillfällen) så jag vet verkligen hur det känns!! Man har så lång väg att gå innan man kan börja leva igen, jag hade ett barn till så jag var tvungen att orka vidare i livet. Mina tankar är hos Englas mamma och hennes familj i deras svåra stund.
Vänliga hälsningar
Anette Lindholm

Våra innersta tankar går till Engla och hennes familj, vi hoppas och tror att Engla sover gott som en ängel!
Fam Marcusson

”Sänder en sista hälsning du är och förblir i våra tankar.”
Fam Kjellberg

Söta, lilla Engla, varje gång när jag ser en liten stjärna blinka, så tror jag, att Engla och små ängelbarnen leker blinka lilla stjärna och har det jätte mysigt tillsammans.

Jag och min familj har gått igenom en stor sorg för några år sedan dock ej lika stor som er, vi kan ändå sätta oss in i och försöka förstå. Vi tänker mycket på er. I vår sorg sade någon till oss att det finns ett ljus längre fram, just då var det svårt att förstå men en liten tröst.
En stor varm kram från en familj i södra Sverige.

Sov så gott, lilla Engla. Jag har varit så ledsen, tänker på dig och din familj. Du är nog en speciell liten Engla-ängel i himlen !!
/kram Catrin

Mina tankar finns hos din familj lilla Engla. Lilla Engla, sov gott.
Annika i Strängnäs

Sov gott lilla engla,du har nu fått åka till andra änglar,vi tänker på dig o din familj med stor sorg,vi sänder er varma styrke kramar.
Familjen Bleckert, Sandviken

Du är på en plats där inget ont längre kan nå dig. Du kan sitta där och titta ner på dina föräldrar och syskon, hålla ett vakande öga över dom och skänka dom mod och tröst. Ingen kan någonsin ta deras minnen och kärleken till dig i från dom. Dom kommer alltid att bära ditt minne i sina hjärtan. Vi kommer aldrig heller att glömma dig och sättet du dog på. Vi, på mitt företag, kommer att hedra ditt minne tilsammans med lastbilschaufförerna. Mina tankar går också till dina anhöriga, vilken smärta dom upplever, det skulle ingen människa behöva gå igenom. Sov gott lilla vän.
Kramar Anitta Markaryd, 6 barnsmamma

Vill bara skicka en medmansklig KRAM. Det finns inga ord som kanns rätt..... men vi känner en djup sorg for dig, för lilla Engla och för alla små barn som berörs av detta på ett eller annat sätt. Skriver från Kanada där jag bott i 16 år, men följer allt närt och kärt i underbara Sverige. En sån har fruktansvärd händelse är nåt man inte kan förstå eller förklara, det ar bara FEL!!!!!!!! Jag hoppas du med tiden kan finna nån sorts lugn och vetskap om att Engla har det bra där hon ar ......Var rädd om dig, ta en dag i taget....
Kram från Laila i Toronto

En liten hälsning till Englas mamma med familj. Jag beklagar så oerhört detta som har hänt, det är så fruktansvärt, jag kan givetvis inte sätta mej in i eran situation, men jag tänker på er. Kämpa vidare för Englas skull.
Kram Marita.

Lilla Engla jag saknar dig fast jag inte har träffat dig. Du kommer att får en speciell plats hos änglarna. Jag tänker på dig och din familj varje dag. Sov gott lilla älskade barn.
/ Kram Maria

Kära lilla älskade barn i världen låt mej få hålla dej hårt. Kära lilla älskade barn i världen låt mej få stilla din gråt. Du är en lysande stjärna från skaparens himmel,med kärlek inom dej så stor.Så ge inte upp du min älskade unge du är är större än du tror. Vi tänker hela tiden på er,i er svåra stund. M.v.h
Familj Sture Lindquist Gästrike-Hammarby
(Texten är lånad från Karin Greens vackra melodi, Älskade barn)

Det finns inte alltid ord att ge. Men om de steg jag går idag, de tankar jag tänker idag, kunde omvandlas tll stärkande skyddande händer. Då skulle jag vilja omfamna er. Visa att i mörker finns det LJUS. Jag önskar jag kunde dela era steg, lindra er smärta. Det kan jag inte! Men det jag vet att jag kan ge er. Är en vetskap om omtanke. Ni finns idag i mina tankar och mina böner. Ni är inte ensamma trots att vi inte känner varandra.
Gud välsigne er. Anna Fridman/ Västerås

Hej! Är en av de människior som fält många tårar, över det som man inte kan tro ska hända här. Jag är också mamma till en dotter och vet inte om jag skulle kunna överleva, om det hände min familj. Har tänkt och tänker på lilla Engla sedan den första dagen, då jag hörde att en flicka inte kommit hem. Jag grät och sa till min man " Låt henne komma hem till sin mamma". Det är svårt kanske ingen tröst, men jag omfamnar er i mina armar och önskar att jag kunde ro om er. Eller åtmonstone ge lugn för en liten stund. Mitt hjärta blöder för Engla. Även om jag aldrig träffat henne, så kommer hon att finnas i mina tankar för alltid. Med tårar skriver jag dessa rader. Ni är inte ensamma ,vi finns här hela sveriges befolkning.
Massor med kramar från Mia Åslund

Hej. Jag har två grabbar en på 11 år och en på 9 1?2 år . Dom hade en massa frågor om just VARFÖR han ”gubben” gjorde så mot Engla. Vad svara man. Jag och min sambo kör dom överallt just nu,till kompisar och bowling . till skola, ja överallt. Och på kvällarna så tänder vi fortfarande ett ljus i fönstret och ägnar en tanke till Englas familj
Med vänlig hälsning och kramar
Tobbe med familj

Dina föräldrar syskon älskar dig du är inte ensam Du kom som en liten engel , men vände om . världen tackar dig för lånet, för en tid fick du folket att vakna o tänka på medmänniskor sov min skydds engel.
Fri fågel

Sov gott lilla Engla. Vi tänker på dig.
Flodda

Lilla Gumman, vi tänker på dig varje dag,, vad du fick utstå innan du somnade, du finns i våra hjärta och hoppas du har frid nu. Jag är mamma själv och mådde fruktansvärt dåligt innan de hittade dig kan försöka förstå vad din mamma mådde när de letade efter dig. Vila i frid lilla gumman.
Kram Ewalehna m Familj

Har själv två barn så jag vet bara inte vad jag skall skriva. Tänker på er hela tiden.
Patrik. Tinn. Emma. Ludde.

Tänker på dig och din familj hela tiden.. kan inte förstå det som har hänt gråter än i dag för eran skull. Du e en sån vacker tjej. ta hand om dig där uppe i det blå där ingen kan göra dig nåt ont! Titta ner på din familj. Dom kommer alltid känna av dig.
K ram på er från en mamma från piteå

Engla, hela Sverige sörjer dig. Det är så otroligt hemskt. Jag lägger min tanke hos dig och hoppas att du ger din familj och nära styrkan att klara av detta otroligt svåra dom går igenom nu. Vila nu, vila. Till hennes familj vill jag bara säga att jag beklagar sorgen. Ingen glömmer Engla, Ingen.
/Victoria

Vi kan bara säga VARFÖR??????????
Tankar till Er Englas familj.
Ninnie Åke Emma i Ludvika

Jag sörjer dig Engla! Jag som sörjer är en gammal man, som också förlorat ett barn. Jag vet hur dina föräldrar har det. Stöd dem Engla! Var med dem natt och dag. Lämna dem aldrig ur sikte!
Melker

"En ängel flög förbi mot himmelen så fri och hon lämnade sitt leende på vår jord", sov i ro lilla söta Engla... Du berör mig långt in i hjärtat... Hoppas att du har det bra bland molnen och kanske sitter du på kanten på ett moln och dinglar med benen och tittar ner på oss alla som är kvar och tänker på dig... Till hela din familj, jag hoppas att ni på något vis orkar gå igenom allt detta och tänker på eran älskade Engla som den ljusbärare hon är...
Alla kramar i världen från Monika A i Norrköping

Det har hänt ganska mycket runtomkring oss men aldrig har ngt berört så mycket och så många i detta landet under de senaste åren...idag har jag tänkt på Dig och Din mamma under hela dagen.. Jag vet inte varför men just idag kände jag en stor sorg över det som har hänt Dig och Din familj. Ljuset är tänd för Dig nu under flera timmar... Jag hoppas att Din familj orkar gå genom detta och Du ska veta lille vän att Din mamma har hela Sveriges hjärta med sig.. Alla finns här för henne och jag är medveten om att ingenting och ingen fyller Ditt plats...
Evin

Vet inte vad man ska säga. Jag tror att så många med mej att Denna DET som gjort detta är ett jävla monster. En stor kram vill jag ge familjen, det finns inga ord som jag kan skriva mer än att ingen kan känna det ni känner.
Kram från Alexandra, Majorna

Jag ha nyss tappat min kompis i olycka då grät jag, då du var borta grät jag med, jag vet du är en ängel nu och ser på oss alla, jag vet gud ha öppnat sin port för dej ja hoppas du ha de bra där uppe, du finns du med hos mej, jag ber aftonbön varje kväll att inge otäckt får hända mer, jag bad gud ge er en stor kram av mej.
C hasmin 9 år

Sov gott lilla hjärta englrna vänta på dig.
Kram Slavka från Halmstad

Sov gott lilla Engla Vi vill ge dig många kramar och tänker på dig, nu du hos Gud och änglabarnen är. Krama om änglabarnen när du blir ledsen och saknaden stor efter dina kära, tills Ni möts igen.
/Många kramar från familjen Waara, Gammelstad

Det känns så trist när ett litet barn ej får bli mer än 10 år som lilla Engla. Man känner ett sånt förakt för den människan som har gjort detta.Jag kan ej beskriva vad synd jag tycker om Engla och hennes familj. En tröst är att vi får vara tillsammans med våra nära och kära en vacker dag, de B ästa hälsningar från Viktor Storm Lund

Till Englas mamma.
Vi och många, många i hela sverige tänker på dig och lider med dig.
Ta hand om din familj och va stark så Engla kan bli stolt över dig där uppe.
Vi alla finns alltid för att prata med dig och ännu en gång från alla
REST IN PEACE ENGLA </Familjen Alchahin.

Engla engla... Du har rört upp många känslor i vårat land. Vi tänker på dig och din familj som nu måste kämpa sig igenom dessa tider. Jag vill ge all min kärlek och styrka till er! Om jag kunde få byta, bara en dag, med din mamma, för att underlätta lite, så skulle jag göra det! Jag kan själv inte föreställa mig hur det skulle kännas. I dessa tunga tider går även mina tankar till arbogabarnen och deras familj. Jag har själv 2 barn som är lika gamla som dom var. Engla, kan du se till att ta hand om dom små änglarna från arboga? Dom är yngre än dig och jag tror att dom kan behöva en stark, trygg tjej som ser till dom lite.
Vi älskar dig lilla flicka med det vackraste namnet: Engla.
Från eskilstunafamiljen.

Engla har det nog bra i himmlen nu.. Hoppas att famlijen kommer bearbeta det här bra.. Mina tankar går ut till det anhöriga. Vila i frid Engla. //Från en 15årig grabb

Jag finner inga ord bara kan säga hela sverige saknar dig. Det gör så mycket ont i mig. Jag tänker på dig hoppas att din familj bearbetar sorgen. Ta hand om dig vart än du är gumman.
Shahab

När jag fick höra att Engla var försvunnen. Så gjorde det så ont i mitt hjärta så jag trodde det skulle gå sönder. Jag hoppades ända in i det sista att hon skulle hittas väl behållen. Men ju mer tiden gick så kände jag en stor hopplöshet innom mej. Fast jag inte kände dej Engla så har du berört mitt hjärta stort.. Jag kommer aldrig glömma dej. Vi ses i himmelriket en dag. Vila i frid.
Ewiz Liljengren

Varför ska ett oskyldigt barn bli drabbad. Tänker på lilla Engla och hennes familj varje dag. Det berör verkligen. Hoppas att denna mannen aldrig kommer ut mer. Vilket svin.
Ingemo Kunnari

Engla, en fridfull resa tillönskar vi dig, vart du än är på väg. Och en trygg resa tillönskar vi alla andra barn på denna jord. Fortsätt att leka, busa och cykla, och låt det goda växa sig större än det onda.
Familjen Stobin, Upplands Väsby.

Du lilla Engla, flög över till himmeln,,sover på ett moln ,och blev en liten Ängel. Jag har aldrig träffat Dig, men Du finns hela tiden i mitt hjärta, och inte bara i mitt, utan i hela svenska folkets Hjärtan. Jag hoppas att Du träffar en go fè som kan trolla hit Dig igen, till Din familj. Du kommer att göra Dig påmind för Din familj på Dina små knep, även om knepen inte är synliga för oss här nere på jorden. Du har berört mitt innersta som en mamma till en dotter. Vet Du, vi har något gemensamt ,jag heter också Höglund som ogift.
Kram från Ylva Söderqvist i Kinna

Engla, Herren välsigne dej och bevare dej. Du är inte borta.
Du är hos Herren som skapade dej och inte har övergett dej-ens i döden.

Englas mamma och de närmaste,
Er förlust är enorm. Också här i Finland har vi följt med er, hoppats och bett... Och det fortsätter vi med! Ja, jag kan av egen erfarenhet säga att det finns något som bär. Mitt i sorgen började tron växa och den har burit mej under kamp och förtvivlan i den förlust som drabbade mej. Det går att överleva i trons perspektiv! Detta är ingen fras utan själv genomlevt! Tron är en person som är närmare oss än vår egen andedräkt. Han heter Jesus. Ge honom en chans och ropa på Honom i förtvivlans natt. Han har lovat att svara. Det är Han som är livets mening, Carina, Han ger dej den Frid som du /ni så förtvivlat behöver just nu. Bara Han!
I bön för er.// M.A.

Våra blickar möts
Jag ser dig
i dina ögon
- och jag blir du
Vi två blir ett
er mig själv
i dina ögon
- och du blir jag
Det var du den gången
- det kunde ha varit jag
En liten del av mig har dött
En del som ej längre är här
men där - någon annanstans
Mats

Vi tänker på dig, saknar dig, minns dig trots att vi inte kände dig. Nog allt blev du något stort, Engla, även om det inte var på det här sättet vi ville det skulle bli på. Det är så fruktansvärt, så hemskt. Ditt öde berörde ett helt land och med tända ljus hedrade vi dig.
Vila i frid nu du söta lilla tjej.
Linda

Lilla Engla hoppas du har det bra där du är nu, vi glömmer dig aldrig
Från Jessica med familj

”Hittar inte de rätta orden, men vill bara visa att jag tänker på er i familjen. Sov gott lilla Engla!”
Christina

Det är så fel, så fel osv. Jag hoppas och vet att nu har tösen det fint i himmlen och vakar över sin familj och vänner. Det har varit en outhärdlig tid, och mamman ser så stark ut jag hoppas dom får all psykoligsk hjälp som man behöver. Nu är det ljus som tänds extra mycket i vårat hem utav våra flickor.
Kämpa och kramar ifrån Persson/Lakey Karlskrona

”Lilla, lilla Engla varför ska en liten tös som du flyga iväg och lämna denna jord så tidigt? Hur grym kan en människa vara att ta dig härifrån? Du hade hela livet framför dig.Jag och min dotter tände ett ljus för dig den 14 april för att hedra dig ljuset stod i fönstret i vårat vadagsrum. Mitt hjärta brister när jag tänker på dig och din familj som har förlorat dig. min dotter som är 8 år har frågat mig gång på gång hur en människa kan vara så elaka och göra så hemskt mot ett litet barn och jag kan inte svara på dessa frågor för jag kan inte ge min dotter ett svar, världen kan vara grym ibland. Engla finns inte mer du har nog blivit en ängel vid namn Engla nu i stället. Ett ordspråk säger att tiden läker alla sår, men gör den det? Svar NEJ. Du kommer finnas i din familjs hjärta varenda minut, timme, dagar, nätter. Lilla Engla sov så gott!”
Anna-Lena med dotter

”Lyssnade på radion när beskedet som inte fick komma kom... varje hårstrå på kroppen reste sig och jag började storgråta. Vilken elak värld! Så orättvist... kan man någonsin vara med om något värre, tror inte det! Fortsätt kämpa familjen och alla andra.
/Malin Linköping

Ja, vad ska man säja när ord är så fattiga? ...Tänker iallafall på er! Tände 3 ljus... Men jag är tämligen övertygad om att vi lever inte bara en gång här..Därom finns många vittnesbörd på hylla Dop i biblioteken,.. Lindbohm; Gaias gudbarn, Luukanen..., Moody..och andra) Men självklart vill man ju leva tillsammans med sina nära!
Många varma tankar! från Mia Söderberg-Sthlm

Lilla, lilla vän, vem ville dig så illa? Vi blev så ledsna när vi hörde vad som hänt dig. Vad hade du gjort för ont på denna jord? Ingenting, du var bara på fel plats vid fel tillfälle. Vi kommer alltid att tänka på dig. Kram Annica m familj

Engla, vilket fint namn. Nu en ängel med vingar. Du var så söt. Jag hoppades verkligen att polisen skulle hitta dig i livet. Men så blev det inte. Du unga flicka med hela livet framför dig mister livet helt utan anledning. "Det var en slump". Jag hoppas du hade kul på fotbollsträningen innan. Och jag hoppas att du sover gott, Englabarn. Vila i frid...
Varma hälsningar från Amanda Johansson 17, Lidköping