Polisen misstänker brott bakom Nathalies försvinnande

– Nu kopplas länskriminalen in

NYHETER

Trots att Nathalie försvann frivilligt från sin lägenhet så har hon inte besökt några bekanta eller släktingar sedan i torsdags. Polisen misstänker nu att det är ett brott.

– Även om det inte finns någon misstänkt så talar tiden för att det kan röra sig om ett brott, säger Morten Gunneng, inre befäl på polisen i Alingsås.

Polisen har nu kopplat in Länskriminalen i spaningarna efter Nathalie Johansen, 20. Den unga kvinnan försvann hastigt från sin bostad i torsdags kväll. Hon hade bara med pengar och nycklar, jackan och mobiltelefonen lämnade hon hemma.

– Hon hade bråkat med sin pojkvän och var upprörd. Men det var inget allvarligt bråk och även pojkvännen är orolig efter försvinnandet.

Kom inte till jobbet

Sedan dess har Nathalie inte hört av sig på fyra dygn. Hon har inte kommit till sitt jobb på äldreboendet och inte pratat med anhöriga eller vänner.

– De vi har pratat med beskriver henne som ordentlig och punklig. Alla är lika förvånade och tycker att det är olikt henne, säger Morten Gunneng.

Under helgen har Länskriminalen öppnat en tipstelefon.

– Flera personer säger sig ha sett Natalie på olika platser i lördags kväll. Vi ska nu besöka de platserna och se om vi kan finna några spår.

Platserna kommer att besökas med hundpatrull.

Länskriminalen inkopplad

– Vi hoppas att tipsen ska föra letandet en bra bit framåt. Är det så att Nathalie håller sig undan frivilligt så måste någon känna till det.

Nathalie Johansen är 165 centimeter lång, väger runt 60 kilo och har mörkblont hår. Sist hon sågs var hon klädd i jeans och en mörk kofta.

FAKTA

Har du sett Natalie? – Ring till Alingsåspolisens tipslinje genom 114 14.