Rumpor, zebror och bär

Vi har spanat in läsarnas favoritbilder på Snack

NYHETER

Nakna herrar som skottar snö, kanske inte så punkiga festivalbesökare och vackra naturbilder. på Aftonbladet Snack laddar läsarna upp sina egna favoritbilder.

"Lazy", kallar sig en av medlemmarna på Snack . Hon beskriver sig själv som ”bitchig, men menar inget illa”. Hennes största intresse är street cars. Och det är dessa muskelbilar, vibrerarande av potenta hästkrafter hon fokuserar på i sitt fotoalbum. På sin profilsida länkar hon även till massor av sajter med street car-innehåll.
I stället för bilar är misslyckade punkare och nakna herrar något som " OneOff" tycker är kul. I alla fall av döma av bilderna han har laddat upp. Redaktionens favorit är ”snöängeln” .

Söta katter och en glad zebra

Läsarnas favoritmotiv är djur . Både egna husdjur och dramatiska djur från djungeln . Riktigt natursköna bilder på kattungar, föl och kattungar har " Boman" som beskriver sig själv som ”en riktigt pratglad typ som aldrig reser utan sin kamera” valt att ladda upp.
Vissa läsare är flitigare än andra. Ennaraksbollens galleri speglar både honom, hans familj och liv. Här finns bilder på allt från lumpen till kalas och skisser gjorda i barndomen . Dessutom har Ennaraksbollen laddat upp massor av roliga hemmavideos.

Fler bra fotoalbum