Hårdkokt bästsäljare till superpris

”Snabba cash” senaste tillskottet i ljudbokshoppen

NYHETER

”Snabba cash för 129 spänn.”

– Det är ett klipp för bokmalen, säger Pluschefen Sara Olofsdotter.

Insatt Jens Lapidus är brottmålsjurist till vardags. Rättfallen han jobbar med ger inspiration åt hans böcker.

Jens Lapidus succédebut "Snabba cash" från 2006 utspelar sig i Stockholms undre värld. I centrum står tre män: den hämndlystne kokaingangstern Jorge, krigsförbrytaren Mlado och den knarklangande klasstrebern JW.

”Stockholm noir”

Det är en hårdkokt skildring av jakten på snabba stålar, knarket och Stureplansglittrets baksida. "Stockholm noir" kallar författaren själv sin stil. Inspirationen har han hämtat från klassiska deckarförfattare som James Ellroy – och sin tid som brottmålsjurist i Sollentuna tingsrätt.

Boken fick strålande recensioner när den släpptes 2006. Och nu kan Aftonbladets Plusprenumeranter ladda ner Morgan Allings inläsning av "Snabba cash" för endast 129 kronor.

– Jag är helnöjd över att kunna erbjuda den här boken till våra prenumeranter, säger Sara Olofsdotter.

Lyssna i mobilen

Aftonbladets ljudboksajt har snabbt blivit en succé sedan lanseringen i slutet av maj i år. Suget efter nya titlar är stort, och utbudet ökar hela tiden.

– Vi strävar efter att sälja de intressantaste ljudböckerna till extremt förmånliga priser, säger Sara Olofsdotter.

Ljudboksajten är öppen för alla Plusprenumeranter. Böckerna går att ladda ner som en stora mp3-filer eller uppdelare i flera mindre, lagom att ta med sig i mobiltelefonen eller mp3-spelaren.

Aftonbladet Plus