Ihjälslagen i varuhuskön

Oskyldigt vittne till bråk blev attackerad av förorättad make

NYHETER

En man slogs brutalt ihjäl efter ett bråk i en varuhuskö i tisdags, mitt framför ögonen på skräckslagna vittnen.

Nu tyder allt på att mannen bara var ett oskyldigt vittne som råkade befinna sig på fel plats vid fel tillfälle.

Den misstänkte mördaren Tony Virasami, 37, anklagades i dag inför rätten i Wimbledon.

Foto: AP/ARKIV
En oskyldig man blev ihjälslagen efter ett bråk i en varuhuskö i London i tisdags.

Enligt vittnen till bråket var upprinnelsen att en man i 18-årsåldern hade förolämpat en kvinna på varuhuset Sainsbury's parkeringsplats i Merton i sydvästra London bara minuter innan. Kvinnan såg sedan ynglingen inblandad i ett högljutt bråk i kön till varuhusets kundtjänst, och då pekade hon ut honom för sin make, Tony Virasami.

Tog fel?

Virasami gick ursinnigt fram till disken och klappade till – dock inte ynglingen utan en man som stod bakom den bråkige 18-åringen.

Nu tror polisen att han tagit fel på vilken person hustrun pekade på.

57-årige Kevin Tripp föll handlöst i golvet och slog upp ett djupt sår i huvudet. Han tappade omedelbart medvetandet och fördes allvarligt skadad till sjukhus. Där återfick han kort medvetandet innan han åter föll i djup koma och avled. Han efterlämnar sin 50-åriga sambo och 5-åriga dotter.

Kevin Tripp arbetade som ingenjör men led också av kroniskt utmattningssyndrom. Han drev bland annat en sajt på internet för att hjälpa andra med samma diagnos, skriver Telegraph.

Vittnen såg allt

Mauricette Kouadio, 40, arbetade i kundtjänsten under händelsen.

– Det var en mycket otrevlig yngling som stod och skrek och hotade med att slå in mitt ansikte, säger hon till Telegraph. Bakom honom stod en oskyldig man som väntade på sin tur. Han föll i golvet, säger Kouadio.