Lärare misstänkt för sex med elever

NYHETER

Efter att den 60-åriga lärarinnan undervisat tonåringarna på ungdomshemmet i Florida hade hon sex med dem.

Nu riskerar hon fängelse för sex med minderårig.

Foto: POLISEN
Adrienne Laflamme

I september fyller lärarinnan Adrienne Laflamme i Florida 61 år. Nu verkar det dock som om hon kommer att få fira sin födelsedag bakom galler, rapporterar ABC News.

Anledningen? Hon står misstänkt för att vid 15 tillfällen haft sex med sin 17-årig elev.

Vid minst ett tillfälle ska hon även ha bjudit in en 14-åring att medverka i akten.

Arbetat i 43 år

Kvinnan har jobbat som lärarinna i 43 år i Brevard County School District i Florida. De misstänka brotten inträffade strax efter att 17-åringen släppts från ungdomshemmet där lärarinnan undervisar.

Polisen fick nys om fallen när mamman till en av ungdomarna kontaktade dem. Den påstådda affären mellan 17-åringen och kvinnan ska ha tagit sin början bara någon dag efter att han släppts från ungdomshemmet.

Adrienne Laflamme ska då ha tagit kontakt med honom och inlett relationen.

Erkände omedvetet

– Hon är lärarinna på ett ungdomshem, vilket gör henne till en person med en auktoritet som sätter henne i överläge. Hon har utnyttjat sin position, säger Barney Weiss, en talesperson för polisen i Palm Bay i Florida till ABC News.

Under ett av polisen arrangerat telefonsamtal erkände kvinnan omedvetet brottet när hon uppmanade 17-åringen och att ljuga om deraas relation.

Kan finnas fler offer

Polisen misstänker också att kvinnan kan ha haft sex med flera minderåriga elever och uppmuntrar i så fall dem att ge sig till känna.