”Puss på dig Niklas”

NYHETER

Nicke picke päronkämpe! Underbara, modiga och arga Niklas på macken i Piteå.

Som inte tyckte att det var en trevlig arbetsmiljö att stå och fippla på kvinnors könsorgan uppfläkta i färgtryck.

Varför ska det finnas porr på en bensinmack, eller på Konsum, eller på närlivset? Är det en mänsklig rättighet med porr och kön nära till hands? Om det nu är så vanligt och så o-k-e-j och upp till var och en, varför finns det då inte porrblaskor på biblioteket? Diskriminerar biblan runkpellarna?

Självklart ska inte Niklas eller någon annan behöva hantera tidningar med förnedrande könsbilder och falukorvar i snippan eller vad det nu är på de där bilderna. Självklart är det också att vi kunder inte ska behöva utsättas för billigheterna vid tidningsstället. Vill man ha porr får man väl beställa en prenumeration av sin favoritporris. Så att man aldrig missar ett nummer, så att man alltid får porren före alla andra.

Det var ju lite synd att det skulle krävas hot för att VD:n skulle ge med sig, men nu är det könsfritt på macken i Piteå och Niklas kan ägna sig åt att sälja bränsle, korvar på rullning och spolarvätska.

Om jag har vägarna förbi din mack Niklas, som bara ligger 122 mil från Kalmar, så ska jag gå in och köpa en Hemmets journal och så kan vi ta en fika och lösa alla härliga sommarkryss i bilagan.

Puss på dig Niklas. Veckans moralhjälte.

ARTIKELN HANDLAR OM