Mördaren filmad av övervakningskameror

NYHETER

Miljonärsfamiljen Fosters hus blev uppbränt.

Familjen hittades sedan död i huset.

Nu visar godsets egna övervakningskameror att miljonären själv tände eld på sin bostad efter att ha dödat sin familj.

Byn nära egendomen i Shropshire, England, skakas av beskedet att Christopher Foster, 50, tog livet av sin hustru Jill, 49, och deras dotter Kirstie, 15.

– Han avgudade sin hustru och dotter så han måste ha varit i ett fruktansvärt sinnestillstånd för att göra det han gjorde, säger en källa till brittiska The Sun.

Övervakningskameror

Det var sent i fredags som kriminaltekniker hittade kvarlevorna efter två människor i de utbrända ruiner som är det enda som finns kvar av familjen Fosters lyxiga herrgård. Kropparna visade sig vara Christopher och Jill Foster. Senare påträffades en tredje kropp som visade sig vara kvarlevorna efter 15-åriga Kirstie.

Polisen har nu påträffat film från övervakningskameror på egendomen som visar hur Christopher Foster, bärande på ett gevär, lämnar stallet som står i lågor efter att han har skjutit tre hästar till döds.

Han ses springa mot huvudbyggnaden där 49-åriga Jill och 15-åriga Kirstie redan var döda, skriver The Sun.

Christopher Foster sköt sedan familjens fyra hundar innan han riktade geväret mot sig själv inne i det brinnande huset.

På obestånd

Den tidigare framgångsrike affärsmannen Christopher Foster hade hamnat på obestånd. Ett av Christopher Fosters företag, aktiebolaget Ulva tvångslikvideras i slutet av förra året, har The Guardian tidigare rapporterat. Foster riskerade att förlora hela sin egendom.

Man misstänker att det kan vara bakgrunden till varför hustrun Jill och dottern Kirstie mördades.

– I det sinnestillstånd som han befann sig i måste han ha tänkt "om jag inte kan få ha det här så ska ingen få det", säger en källa till The Sun.

ARTIKELN HANDLAR OM