”Vi fnittrade och kramades”

Tito Beltran om händelserna som ledde fram till domen

NYHETER

Tito Beltrans version av händelserna som ledde fram till våldtäktsdomen i tingsrätten skiljer sig på flera punkter från barnflickans.

Enligt hans berättelse förekom det inget sex efter massagen.

Under torsdagens hovrättsförhandlingar fick Tito Beltran chansen att ge sin version av händelserna som inträffade 1999.

– NN var trött, hon hade jobbat hela dagen och hade ont i nacken och ryggen. Så jag pratade med henne om massage och erbjuder henne att hjälpa henne. Eller så frågar hon ifall jag kunde hjälpa henne också.

Ordväxlingen äger rum vid middagen.

"Det var för mycket folk"

– Hon frågar var vi ska göra det. Jag sa att det var för mycket folk där och att vi kunde gå till mitt rum. Jag hade fortfarande min frack på mig.

Barnflickan ska därefter komma och knacka på på Tito Beltrans hotellrum.

– Hej, säger hon och är jätteglad. Jag ger henne en puss på kinden och bjuder in henne. Hon frågar hur ”vi ska göra”. Jag ger henne en stor handduk och hon tar av sig sin kofta eller tröja och t-shirt. Hon hade också på sig en behå, som jag tror var vit. Hon tar av sig allt och lägger sig på sängen, men med byxorna på, sa Tito Beltran under hovrättsförhandlingarna.

Efter massagen ska de ha lagt sig bredvid varandra och pussats, fnittrat och kramats innan de somnade.

"Shit nu kommer hon bli vansinnig"

– Efter ungefär två timmar vaknar hon och sätter sig upp och säger ”Shit, nu kommer hon bli vansinnig”. Jag hjälper henne på med kläderna och jag har något svagt minne av att jag frågade om hon ville stanna, berättar Beltrán. Men hon ville gå, hon visste inte hur hon skulle förklara för Maria att hon varit borta så länge.

Därefter säger han att hon gett honom en puss och sedan gått upp på sitt och Maria Lundqvists rum.

Kramades och sa farväl

Dagen därpå träffade han barnflickan igen. Hon ska enligt Tito ha sagt att Maria Lundqvist förbjudit henne att träffa honom mer. Därefter kramades de och sa farväl.

Aftonbladet.se har sökt Tito Beltrans advokat Thomas Nilsson för en kommentar. Han låter meddela att han inte tänker kommentera fallet under pågående rättegång.