Dagens namn: Lukas
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nyheter

Stjärnans egna ord om vad som hände

    Stjärnan tillbakavisar alla anklagelser. n n I ett öppet brev på sin blogg berättar han om gårdagsnattens gripande. n n Aftonbladet publicerar här ett utdrag ur sångarens redogörelse.

”OK, här får ni storyn

Published: Idag, 12:47

Jag vill först börja med att säga:

Jag har ALDRIG någonsin våldtagit, misshandlat, tvingat någon till sex eller gjort en sådan typ av handling NÅGONSIN. Jag har en stor respekt för det kvinnliga könet som jag har haft sen jag föddes. Jag är nämligen enbart uppvuxen med kvinnor. Jag skulle ALDRIG kunna göra en sådan typ av handling mot en kvinna.

I min värld så förtjänar våldtäksmän, pedofiler, barn misshandlare etc döden och inget annat.

Jag vill också passa på att säga, JAG HAR ALDRIG VARIT MISSTÄNKT FÖR VÅLDTÄKT.

Det var inte ens brottsrebuceringen dom läste för mig igår utan sexuellt tvång. HELT FUCKING SJUKT!!!!

Ska jag ha våldtagit en tjej och sen stannat på stället för att framför min show? Det går inte ihop liksom. Sen så blev jag släppt efter en timme vilket också visar att jag inte har gjort nått.

Jag gör min show och stannar kvar ett tag för att prata med arrangörer om annat. När jag ska lämna stället så blir jag gripen av polis. Jag blir tagen till stationen och när dom får höra vad jag har att säga så släpps jag OMEDELBART.

Dom säger också att inom ett par dagar så kommer jag avskrivas från ärendet. Det är sanningen.

Jag åker sen hem för att berätta vad som hänt för min flickvän.

Jag somnar och vaknar för att ha alla 3 barn idag eftersom min tjej ska jobba. När jag går ut vid 10 står det fucking papparazzis utanför min dör. Helt sjukt. Jag brottas med dom tar deras kamera chipp (som jag sen ska lämna tillbaka)

Jag åker förbi macken och ser deras första sida vilket ni borde sätt. Jag fattar ingenting. Sen tar det hus i helvete, självklart får (xx) mamma veta detta. Min flickvän. Min syster. Min fostermor. Min pappa och alla mina vänner och alla i hela fucking sverige.

Jag fattar ingenting.”