Tredje kroppen identifierad

Foto: Foto: scanpix
Sista bilden Familjen Foster sitter vid middagsbordet hos grannen på måndagskvällen och allt verkar vara i sin ordning.
NYHETER

Affärsmannen sköt sin familj, tände eld på lyxvillan och tog sedan sitt liv.

Pusselbitarna faller på plats sedan rättsmedicinska undersökningen visat att det rör sig om kvarlevorna efter 15-åriga dottern Kirstie Foster.

Det var den 26 augusti som polis och räddningstjänst kallades till den pampiga herrgård Osbaston House i västra England.

Inledningsvis hittades kvarlevorna efter två människor i de utbrända ruinerna som var familjen Fosters hem.

Den tekniska undersökningen visade att hustrun Jill Foster, 49, dödats med ett skott i huvudet. Geväret som avlossat skottet tillhörde hennes make Christopher Foster, 50.

Ammunition

Inte långt från platsen hittades Christopher Foster och en knapp vecka efter den tragiska händelsen hittades även en tredje kropp.

Familjens hundar och hästar var ihjälskjutna och i askan runt om på egendomen fanns mängder av både skarp ammunition och tomma patronhylsor.

Sakta började en fasansfull bild växa fram. Affärsmannen drev ett framgångsrikt företag men fick stora ekonomiska bekymmer. Polisen misstänker att han tog livet av sin familj, dödade husdjuren, brände ned herrgården och slutligen begick självmord.

På torsdagen fick polisen tillbaka provsvaren från dna-analysen som bekräftade deras farhågor – 15-åriga dottern Kristie Foster miste sitt liv samtidigt som föräldrarna, skriver CNN.

Hur pappan och dottern dog är ännu inte fastställt. Det finns inga andra misstänkta än Christopher Foster.