Spolade Coca-cola – tappade 55 kilo

Drack tidigare tio liter per dag

NYHETER

Jason Morgan, 32, älskade Coca-Cola och drack tio liter av läsken varje dag. Men efter att ha sett ett videoklipp av sig själv blev han så äcklad att han bestämde sig för att spola drycken. Efter åtta månader har han gått ner 55 kilo.

Jason Morgan, 32, drack tio liter Cola varje dag. Den 32-åriga britten åt dessutom gärna friterad mat, chips och choklad. Jason Morgan startade i regel sin dag med en friterad frukost tätt följd av en burk Cola. Läskintaget fortsatte sedan hela dagen och han säger själv till den brittiska tidningen The Sun att han var beroende av drycken.

Såg sig själv i ett videoklipp

Vändpunkten för jason var när han såg ett videoklipp av sig själv för åtta månader sedan.

Jason blev så äcklad att han bestämde sig för att ge upp sin favoritdryck. Vågen hade då stannat på 150 kilo och Jason, som är 178 cm lång, fick köpa kläder i storlek XXXXL.

— Jag var äcklad och skämdes över mig själv, sa han till The Sun.

Har tappat 55 kilo

Direkt efter gick han med i den lokala Viktväktarklubben och har sedan dess gått ner 55 kilo.

Den första veckan bytte han ut läsken mot smaksatt vatten, utan kalorier, och tappade nästan 6 kilo.

Jason har även bytt ut sin mat och blivit medlem i ett gym men han säger själv, till tidningen, att det är hans beslut att sluta med läsken som gjort den största skillnaden.

— Mitt liv har förändrats totalt. Jag har nya kläder och är mer i trim än jag någonsin varit. Jag har till och med fått en flickvän för första gången på flera år, säger Jason till tidningen.

Julie Littlewood på Viktväktarna säger till tidningen att Jason är en inspirationskälla för alla som vill gå ner i vikt.