Singelslottet

Tv-baronessan Caroline Fleming visar upp sina 40 rum och kök

1 av 3 | Foto: Foto: RICKARD KILSTRÖM
LYXBOENDE Baronessan Caroline Fleming bor i Danmarks största privatbostad Valdemars slott.
NYHETER

Dansksvenska baronessan Caroline Fleming, 33, är god för flera miljarder.

Här visar hon upp sitt slott på 40 rum och kök.

– Jag får så många söta brev från svenskar, säger den nyblivna singeln förtjust.

I somras visades dokumentärserien ”Baronessan” i SVT. Där fick tittarna följa tvåbarnsmamman Caroline Fleming när hon inredde sitt allt annat än enkla hem, Danmarks största privatbostad Valdemars slott.

Nu är hon nyskild från Bondförfattaren Ian Flemings brorson Rory. Hon fick halva hans förmögenhet vid skilsmässan, vilket motsvarar drygt fyra miljarder kronor.

Bjuder på rundtur

Nu är den blonda jetsetkvinnan en av Danmarks hetaste singlar.

I det nya numret av magasinet ”Queen” bjuder baronessan på en rundtur på sitt slott på ön Tåsinge utanför Fyn. Slottet har tillhört släkten sedan 1600-talet.

– Jag storhandlar alltid all mat själv och ingen annan får packa in varorna i kylen. Och mitt kylskåp städas två gånger i veckan. Min filosofi är att det är viktigt att bo i ett rent och hygieniskt hem, säger hon till Queen.

Carolines mamma var svenska fotomodellen Margaretha Lundgren. Hon dog i cancer när dottern bara var 11 år.

– En stor del av smärtan efter förlusten av min mamma läkte när jag fick mina barn. De är utan tvekan den största glädjen i mitt liv, säger hon om barnen Alexander, 4, och Josephine, 2.

Caroline umgås flitigt med danska kungafamiljen. Kronprinsessan Mary är en av hennes bästisar och också gudmor till lilla Josephine.

Arbetar som modell

Nu har baronessan fullt upp med inspelningarna av sin nya tv-serie där hon byter hem med en vanlig dansk familj. Hon lanserar även en egen parfym och arbetar som fotomodell. Kläder är ett av hennes stora intressen och hon drömmer om att designa en egen kollektion.

– Tänk ”Caroline Fleming för H&M”, skulle inte det vara perfekt?

Fotnot: Nya numret av tidningen Queen finns i handeln i dag.