Erik, 76: Svårt att hinna boka om

NYHETER

Flerfaldige Thailandsresenären Erik Hildingsson fick beskedet att Solresor ställt in hans Thailandsresa i dag på morgonen.

– Jag och min fru skulle ha åkt till Thailand för femte gången. Nu verkar det inte finnas några resor när vi tänkt åka, säger han till aftonbladet.se.

Paret som är bosatta i Halmstad skulle ha flugit från Köpenhamn till Phuket den 25 februari. Men på grund av att researrangören Solresor ställt in sina Thailandsresor från Kastrup blir inte resan av.

– Men jag är inte helt förvånad. Först fick jag information om att flygbolaget som vi skulle flygit med hade gått i konkurs. Så vi anade att det skulle bli problem. Och i dag fick vi det slutgilltiga beskedet.

"Inte hittat något som passat"

Erik Hildingsson har under dagen varit ute på nätet i jakt på alternativa resor vid samma tidpunkt som den inställda resan. Men det ser inte ljust ut.

– Jag har inte hittat något som passat. Då när vi vill åka är det sportlov och det verkar vara svårt att få tag i biljetter.

Solresor flyger fortfarande från Arlanda till Phuket. Men att flyga däifrån är inget alternativ, säger Erik Hildingsson.

– Nej det är en kostnad på flera tusen extra.