Mamma och två barn hittades ihjälskjutna

Fyraåriga dottern Sidney och sonen Matthew, 8, hittades mördade.
NYHETER

En mamma och två barn hittades ihjälskjutna i sitt hem på fredagen.

– Vi väntar på testresultat för att avgöra om det rör sig om mord eller självmord, säger polisens talesman Kevin Janse.

Kollegorna blev oroliga när fastighetsmäklaren Jeanmarie Geis, 49, inte dök upp på jobbet på fredagen.

De larmade polisen som hittade mamman och barnen Matthew, 8, och Sidney, 4, skjutna till döds i familjen Geis hem i Presten Hollow, USA.

Morden är enligt nyhetsbyrån AP kulmen på en rad brott som Jeanmarie Geis utsatts för under de senaste två veckorna. Geis är dotter till en högt uppsatt domare i Dallas, och har tidigare anmält att hon rånats, förföljts och blivit utsatt för våldtäktsförsök.

Hammare

I början av december uppgav Jeanmarie Geis att hon rånats av en beväpnad man som stal hennes plånbok och dator utanför familjens mäklarfirma.

En vecka senare larmade hon polisen efter att två maskerade män brutit sig in i familjens hem och slagit hennes man Frank i huvudet med en hammare. I polisförhör uppger Frank Geis, 51, att han inte kan minnas någonting som hänt efter lunchtid den dagen.

Några dagar senare anmälde Jeanmarie att hon kidnappats av två män som band henne och tejpade för hennes ögon. Därefter ska hon ha utsatts för sexuella övergrepp innan hon lyckades fly från platsen.

Inväntar testresultat

Sista attacken skedde på familjens uppfart då en beväpnad man tryckte en pistol i ansiktet på Jeanmarie och sa "Det här är vad din kära far gjorde mot min familj".

Enligt nyhetsbyrån AP försöker polisen nu utreda om Jeanmarie Geis iscensatt attackerna. Tester från mordplatsen ska visa om fredagens tragedi orsakats av den 49-åriga mamman.

Jeanmarie make och barnen far, Frank Geis, var hos läkaren när händelsen inträffade. Enligt polisen är han inte misstänkt för något brott.